Vau! Eesti Inim-Barbie'l on oma tiitlist juba kopp ees (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inim-Barbie
Inim-Barbie Foto: Erlend Štaub

Eesti esimene Inim-Barbie teatas, et tal on oma tiitlist kopp ees ja tahab, et teda hüütaks hoopis Powerlifting Barbie'ks.

«Mul on sellest Inim-Barbie tiitlist kopp ees. Powerlifting Barbie olen ja seda konkreetse põhjusega,» teatab skandaalne naine oma blogis.

Laon siis selle põhjuse juba ilmselt 1000 korda ette:

1. Tahan näidata, et raskejõustikuga tegelev raskekaalu gruppi kuuluv naine võib välja näha naiselik, nukulik, ilusate kehavormidega.

2. Soovin näidata, et plus suuruses modellil võivad ka kõik kurvid olla niiöelda õiges kohas, lame kõht ning olla sportlik.

3. Mattel edastab aegade algusest sõnumit, et Sa võid olla kes iganes Sa tahad ning saada selleks kelleks unistad. Arvan sama.

4. Mis kõige vahvam - 2015.aasta lõpus andis Mattel välja pluss-suuruses Barbie. Halleluuja!

Foto: Instagram/ Powerlifting Barbie

Lisaks teatab lopsakas Barbie, et tema menüüs on enamus toidud vegan ja tema eesmärk ei ole kaalu kaotada, vaid pekist lahti saada ja lihasmassi kasvatada.

Foto: Erlend Štaub

Blogist saame teada, et negatiivsed kommentaarid lopsakat Inim-Barbiet ei murra: «Mind murravad, seda ka vaid ajutiselt, mu isiksusehäirest tingitud madalseisud ning ma saan nendega kuidagi hakkama. Tänu stabiilsele turvalisele kodule, teraapiatele, ravimitele, usaldusväärsetele inimestele ja muidugi ka tänu oma armsale pisikesele koerakesele.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles