Juba täna õhtul! Läti menubänd Brainstorm annab Rock Cafes kontserdi oma kuulsate hittide saatel

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti bänd Brainstorm
Läti bänd Brainstorm Foto: promo

Juba täna õhtul astub Rock Cafes lavale Läti üks tuntumaid bände Brainstorm. Bänd jõuab Tallinnasse oma uue albumi «7 Steps Of Fresh Air» esitlustuuri raames.

Täna õhtul annab Rock Cafes kontserdi armastatud Läti ansambel Brainstorm. Bänd on lubanud esitada kõiki oma tuntumaid hitte nagu näiteks «My Star», «Thunder Without Rain», «Maybe» ja mitmed teised.

Eelmise aasta mais avaldas Brainstorm Lätis ja Venemaal oma kõige uuema stuudioalbumi «7 Steps of Fresh Air», mis salvestati Berliinis koos produtsent Alex Silvaga. Kõigest nädal pärast albumi ilmumist teenis see Lätis kuldplaadi staatuse. Sama aasta suve veetis bänd mööda Lätit tuuritades, kogudes nelja kontserdiga pea 100 000 pealtvaatajat.

Üle mitme aasta Tallinnas esinev Brainstorm annab täna õhtul kontserdi Rock Cafes, klubi uksed avatakse kell 19.00, bänd tuleb lavale orienteeruvalt kell 21.00. Piletid on müügil Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles