«Naabrist parem» saate võitis taas naisteduo Elsa ja Hanna (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrist parem, Elsa ja Hanna
Naabrist parem, Elsa ja Hanna Foto: TV3

Mardi ja Elerini jaoks läks täna vett vedama tapeetimismäng. Poole tunni jooksul suutsid nad seina saada vaid kaks paani ja kohtunikud tunnistasid töö täiesti kõlbmatuks.

 Rohkem vigu polnud isegi võimalik teha. Tapeedi all olid suured õhumullid ning ülemine äär ei olnud sugugi sirge, samuti ei olnud nad suutnud alustada tapeetimist päris seina äärest. Ainus, millega hiidlased hästi hakkama olid saanud, oli tapeedi kivimustri paika ajamine. Tapeetimismängu kaotajatena said nad kohustuseks võtta kõigi naabrite korteritest maha sinna mängu käigus pandud tapeet ja pesta seinad tapeediliimist puhtaks. Pahteldamisega nii ööl kui päeval ränka vaeva näinud hiidlaste jaoks kustus seega lootus, et nad saaksid lõpuks ometi veidi lühema tööpäeva teha ja varakult puhkama minna. Pärast kaotajatele osaks langenud ülesande täitmist ootab neid veel ka järgmine raske tööpäev pahteldamise seltsis. Ja siis ilmselt veel mõned.

Elsa ja Hanna suutsid taas näidata, nende puhul on tegemist tugevate naistega. Tapeetimismängu võitjatena saavad nad veel ühe nädala puhata, sest nende eest lõpetatakse kõik maalritööd. Võitjad ei läinud aga uhkeks ja pakkusid kaotajatele oma abi pahteldamisega järje peale jõudmiseks. Mis on Elsa ja Hanna tapeetimise edu saladus? Hanna on, nagu pahteldamiseski, ka sel alal päris kogenud. Selgus, et teda pole elus tapeetimisel takistanud isegi 9 kuud rase olemine. Naiste korteris käis töö Hanna kindlal juhtimisel ja Elsa oli rõõmus, et saab poole tunni jooksul paarilise käest selles vallas ilmselt parima koolituse. Paanid said liimiseks, liim imendus piisava aja, suuri õhumulle tapeedi alla ei jäänud ning ülemine äär sai korralikult lõigatud. Ilmselgelt oli Elsa ja Hanna korteris kõik korras ka tapeedi mustri paika saamisega.

Triinu ja Tanel said suure vaidlemise peale paika kolm paani. Rohkem ei olnud lihtsalt võimalik, sest kahest neile antud tapeedirullist jätkus napilt vaid selleks. 2. korteri elanikud unustasid esmalt sootuks selle, et paanid peaksid omavahel mustri poolest kokku minema. Kui see oli kindlaks tehtud, õnnestus neil lõige teha valesse kohta. Alles pärast liimi peale panemist selgus, et uus paan on saanud lühem kui peaks ja jääks laest umbes 10 sentimeetrit puudu.

Põlvakad Grete ja Karl näitasid tapeetimisel suurepärast kiirust, kuid ei lasknud tapeedil pärast liimi peale kandmist üldse imendumiseks seista. Kiirustamine maksis neile kätte, sest viiest seina pandud paanist ei oleks ükski seina jätmiseks kõlvanud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles