Kõmumeedia teatel lõpetas Prince oma elu, kuna tal oli aids

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince
Prince Foto: SCANPIX

Mitmed kõmumeedia väljaanded, kaasa arvatud The National Enquirer teatasid, et möödunud nädalal surnud poplauljal Prince´il võis olla kaugele arenenud aids, mille tõttu ta endalt elu võttis.

Kinnitamata andmetel diagnoosisid arstid staaril haiguse kuus kuud enne ta surma kui ta kõhnuma hakkas.

«Arstid teatasid Prince`ile, et ta vere näitajad on halvad, kehatemperatuur liiga madal, tal on rauapuudus ja nõrkus. Samuti mõjutas ta tervist isutus ja liigne ravimite tarvitamine,» edastati.

USA meedia teatel leiti Prince´i surnukeha juurest suures koguses valuvaigisteid, mis viitavad et tal võis olla talumatu valu ja ta võttis üledoosi.

Väidetavalt nähti 57-aastast lauljat vaid paar tundi enne ta surma Minneapolise Walgreeni apteeki külastamas, kuid ei ole teada, mida ta sealt ostis.

«Meile tuli suure üllatusena, kui kuulsime, et Prince suri, sest mõni aeg varem tegi ta meie apteegis sisseoste,» teatas apteegi töötaja.

Apteegi esindajate sõnul arvas staar, et tal võib olla Zika viirus, kuid tegelikult võis olla aids.

Möödunud nädalal vajas Prince haiglas meditsiiniabi, kuna tal tekkisid mitmed tervisprobleemid ning siis viitasid ta esindajad gripile. Hiljem levisid meedias teated, et ta sai kerge narko üledoosi ja talle tehti võõrutusravi.

«Prince`i eralennuk tegi möödunud nädalal enne Atlanta kontserti ootamatu vahemaandumise Illinoisis Moline`is, kus ta viidi haiglasse. Tal tekkis ootamatu gripp,» edastati siis Prince`i leheküljel.

Laulja surma põhjus ei ole veel teada, kuid on teada, et tal oli ravimisõltuvus ja ta tarbis narkootikume.

Mitmed allikad viitasid, et Prince sai Illinoisi haiglas midagi elupäästvat ja tal paluti arstide valve alla jääda ööpäevaks, kuid ta ei teinud seda.

Staar ilmus päev pärast haigla külastamis kokkulepitud üritusele mitu tundi hiljem, nähes välja nagu elav surnu. Siis hakkasid levima mitmed spekulatsioonid ta tervisliku seisundi ja ka võimaliku peatse surma kohta.

Viis päeva hiljem leiti ta oma kodust Minneapolisest surnuna. Kuna surma asjaolud ei ole teada, tehakse talle lahkamine, mille tulemused saadakse teada mitme nädala pärast.

Prince`i õe Tyka Nelsoni teatel ei ole ta vennal testamenti ning vara jagamine võib osutuda kulukaks ja keeruliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles