Megafestival We Love the 90s toob lauluväljakule Eesti 90ndate absoluutse paremiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"We Love the 90s" esimene püev 28.08.15
"We Love the 90s" esimene püev 28.08.15 Foto: Viktor Burkivski

26.-27. augustini Tallinna Lauluväljakul toimuv suve suurim retrofestival We Love the 90s toob ühele lavale kokku meie 1990ndate aastate parimad artistid. Lavale astuvad Caater, Mr Happyman, A-Rühm, Nancy ja Tuberkuloited ning 90ndate staarid keda pole lavalaudadel juba aastaid nähtud: E-Miljon ja N-Euro. Kogu staarideparaadi juhatab legendaarne DJ/MC Allan Roosileht.

Eesti tuntud retroartistid täiendavad võimsat välismaist esinejate rida. Kahepäevase festivali jooksul astuvad üles Army of Lovers, Scooter, Culture Beat, Captain Jack, Dr Alban, Alexia, Basic Element, Londonbeat, Vengaboys ja E-Type. 

"We Love the 90s festivalil õnnestus sel aastal kokku saada väga mahukas esinejate programm meilt ja mujalt, mis peaks rahuldama kõikide retromuusika fännide maitsed," ütles festivali peakorraldaja Sten-Erik Jantson. 

1990ndad on vallutanud juba mitmendat aastat nii muusikaüritused kui nüüd ka kinolina. Seda tõestab ilmekalt ka ülimenukaks osutunud film "Päevad, mis ajasid segadusse".

Festivali piletid on saadaval eelmüügist Piletilevis.

Rohkem infot Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles