Elu24 loosis ühele õnnelikule ägeda kella! DJ Widenski esitleb 20 tegutsemisaasta puhul erilist G-Shock käekella

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

DJ Widenski, kodanikunimega Andrius Videnski, tähistab 7. mail toimuval Disco Tallinn peol oma 20-ndat juubelit DJ´na ning esitleb selleks puhuks kuulsa kellafirma Casio G-Shock poolt toodetud käekella „DJ Widenski Limited Edition”. Elu24 loosis kella välja ühele õnnelikule!

Widenski on kuulsa Jaapani kellafirmaga Casio G-Shock reklaamialast koostööd teinud juba aastaid, kuid seekordne projekt on eriline ja Eestis ainulaadne – juubeli auks otsustati koostöös artistiga toota piiratud kogus, vaid 50 eksemplari G-Shock – DJ Widenski Limited Edition käekelli. Kellal võib näha Widenski logo ning vastavalt on bränditud ka spetsiaalne kinkekott. Antud projekt toimub koostöös ametliku Casio kellade maaletoojaga, kellele kuuluvad “GoldWatch” kauplused ja kust leiab suurima G-Shock kellade valiku Eestis.

Foto: promo

Widenski on 20 aasta jooksul esinenud ligi 1200 peol, mänginud enam kui 25 riigis üle kogu Euroopa, Aasia, Austraalia ja USA, esinenud näiteks superklubides Pacha (Ibiza), Turnmills (London), Vogue (Pariis), Alumbra (Melbourne), Tunnel (San Francisco), Seduction (Phuket), StereoLab (Singapur). Samuti veab ta aastaid artistide agentuuri Macadam Music, kuulub põneva projekti E-Orkester koosseisu ning on üks populaarse pidudesarja Disco Tallinn korraldajatest.

Foto: Erlend Štaub

Juubeli tähistamine ning käekella G-Shock – DJ Widenski limited edition esitlus toimub laupäeval, 7. mail teater NO99 kohvikus ja ülemises fuajees, kui peo Disco Tallinn raames tuleb esinema disco ja house muusika tipp-DJ Joey Negro Inglismaalt.

Elu24 loosis erilise käekella välja ühele õnnelikule! Palju õnne, võitjaks osutus Madis ning tema meilboksis on õnnitluskiri ning juhend, kuidas kella kätte saada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles