12-aastane tüdruk jooksis kogemata poolmaratoni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides New Yorgis jooksis teismeline tüdruk kogemata poolmaratoni.

Ta sai teel olles aru, et tegemist ei ole viiekilomeetrise jooksutrassiga, kuid otsustas sellest hoolimata distantsi läbida ja finišijoone ületada, edastab The Guardian.

12-aastane Lee Adianez Rodriguez oli registreerinud end möödunud pühapäeval toimunud Rochester Regional Health Flower City Challenge'i lühikesele distantsile.

Tüdruk jõudis stardipaika viimasel hetkel ja startis koos teiste jooksjatega, kuid tüdruku valitud Wegmans Family viie kilomeetri jooks algas samast paigast alles 15 minutit pärast poolmaratoni starti.

Tüdruku sõnul sai ta poolel distantsil aru, et teekond on kahtlaselt pikk ja ta jookseb valet jooksu, kuid ta ei tahtnud katkestada.

Teismeline läbis poolmaratoni ehk 21 kilomeetrit kahe tunni 43 minuti ja 31 sekundiga.

Tüdruku ema ei näinud oma tütart viie kilomeetri jooksu finišis ja teatas politseile, et tütar kadus. Laps leiti jooksmas poolmaratoni.

«Hakkasin tütart ostima ja politseinikud leidsid ta lõpuks. Ta tahtis poolmaratoni läbida ja finišisse jõuda ning ta sai selle eest isegi medali,» teatas ema Brendalee Espada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles