Elu24 galerii: Vaata, mis toimus ja kes kohal olid ehk ajakirjanikele tutvustati uut Padjaklubi jäätist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 koostöös Premiaga on otsustanud luua Padjaklubi päris oma jäätise. Täna esitleti uhiuut vaarika glasuuriga vaniljejäätist otse tootmisliini kõrval, millelt maailma esimesed Padjaklubi jäätised maiasmokkadeni jõuavad. Jäätis jõuab müüki juba eesoleval esmaspäeval.

Padjaklubi koorejäätis vaarikamaitselises jogurtiglasuuris on välja töötatud arvestades Padjaklubi tegelaste Laura ja Mišha maitse-eelistusi. Laura sõnul on ilmselge, et glasuuri tooniks valiti roosa ja maitseks vaarikas, mis on tegelase vaieldamatuks lemmikuks. Vanilje maitse osas sai ennekõike kaasa rääkida Mišha: „Nii meie konsensus sündis, arvestasime Laura soove ja minu omi – kokku sai imehea jäätis, mis on tänasest ilmselt paljude eestlaste lemmikuks!“. Kindlasti on täna esitletud jäätis Eesti esimene Padjaklubi jäätis, kuid ei pruugi jääda viimaseks. Laura arvates saab olema keeruline leida ühiskeel kõigi tegelaste maitse-eelistusi arvestades, kuid mitte võimatu.

Premia juht Aivar Aus kinnitab, et Padjaklubi jäätis on tehtud puhtast kodumaisest rõõskkoorest ega sisalda taimerasva. Küll aga on jäätise glasuuris kasutatud kasulikku kookose rasva. Jäätis ise kaalub 65 grammi, mis on algavat rannahooaega silmas pidades ideaalne valik.

Mis täpsemalt toimus, vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles