Algas Pardiralli pardinumbrite müük

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pardiralli.
Pardiralli. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Alates tänasest, 27. aprillist on Pardiralli kodulehel avatud pardinumbrite müük ning kõigil soovijatel on võimalik endale sobivas summas annetuse eest sponsoreerida nummerdatud vanniparti, kes esindab teda 11. juunil kummipartide „ujumisvõistlusel” Kadrioru pargis.

Vannipardi sponsoriks saab hakata nii üksikisik, pere, sõpruskond kui ettevõte ning annetusi võib teha mitu ja toetada seega võistlustules rohkem kui ühte parti. Nummerdatud pardi sponsoriks saamiseks tuleb külastada enne 11. juunit Pardiralli kodulehte www.pardiralli.ee, klikkida seal “Osale Pardirallil” ning määrata ja tasuda summa, millega vanniparti soovitakse sponsoreerida ning seeläbi raskelt haigeid lapsi ja nende peresid toetada. Seejärel kuvatakse annetajale tema pardi võistlusnumber ning jääb üle vaid see meelde jätta ja pöialt hoida.

Annetuste kogumise kampaania lõpeb meeleoluka perepäevaga 11. juunil Kadrioru pargis, kus leiab aset heategevuslik kontsert ning tuhandete kummipartide „ujumisvõistlus“ ehk Pardiralli: Kadrioru pargi kanalis lastakse vette 10 000 vanniparti, mis läbivad seal kindlaksmääratud distantsi. Esimesena finišisse jõudnud vannipart toob oma toetajale ürituse peaauhinna, mille on välja pannud Laevapiletid.ee – koguperereis Rootsi koos majutuse ja pääsmetega Astrid Lindgreni Maailma. Kõikide teiste osalejate vahel loositakse välja veel palju toredaid üllatusauhindu. Üritus on tasuta.

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu liige ning Pardiralli üks eestvedajatest Märt Avandi kutsub kõiki häid inimesi Pardirallis kaasa lööma, sest vaid üheskoos saavad teoks suured asjad. “Muidugi oleks suurepärane, kui me ei peaks sellist üritust üldse korraldama, arvestades raha kogumise eesmärki, kuid paradoksaalsel kombel on seda korraldada väga tore! Eriti toredaks teevad Pardiralli mõistagi just need head inimesed, kes asjaga kaasa tulevad. Ja neid on uskumatult palju! See on imeilus ja liigutav,” sõnab ta. “Vaid tänu neile on ära tehtud palju hädavajalikku, mis vastasel juhul oleks jäänud tegemata - seega on seda üritust ilmselgelt tarvis. Loodame, et kolmandat aastat korraldades sujub Pardiralli veelgi ladusamalt.”

Avandi soovitab kõigil Pardirallis osaleda soovivatel inimestel ka pardinumbri soetamisega kiirustada, sest võistlema pääseb vaid piiratud kogus vanniparte. “Kahe eelmise aasta kogemus on näidanud, et esialgu ilmatu suurena näiv kogus –  10 000 parti – leiab endale kiiresti sponsorid, kuigi see võib algselt tunduda uskumatuna. Seega tasub kiirustada, mitte jätta numbri soetamist viimasele minutile!”

Pardiralli on Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus, mille eesmärgiks 2016. aastal on koguda koos Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondiga annetusi vähihaigete laste ja nende perede tugikeskuse teenuste pakkumiseks ning raskelt haigetele lastele ravitoidusegude võimaldamiseks.

Auhinnad ja kingitused rallis osalejatele on välja pannud Laevapiletid.ee, Spot of Tallinn, Pokumaa, Otepää seikluspark, teater Vanemuine, Vembu-Tembumaa, Valgeranna seikluspark, Cantervilla lossi mängumaa, Lottemaa, Sunlines Cruise Co, Maanteemuuseum, EXIT Room, Eesti Vabaõhumuuseum, Lennundusmuuseum ja Tallinna Loomaaed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles