TV3 reporter otsib Tinderist kallimat?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskond EMA galal. TV3 reporter Keili Sükijainen
Seltskond EMA galal. TV3 reporter Keili Sükijainen Foto: Viktor Burkivski

Nooruke, TV3 siresäärne reporter, Keili Sükijainen, otsib Tinderist kallimat, lihtsalt sõpra kellega kohvile minna või midagi enamat...

Naine on sõpradele kurtnud, et on küll ilus ja peenike, ent liiga pikk – meest on raske leida. Eriti kui armastad veel kontsi kanda ja end õhtuti üles lüüa. Nii sobiks naisele vaid mõni korvpallurimõõtu mees.

Keili, pead vist saadete lavatagustest korvpalliplatsile reportaaže tegema minema!

Samas, laulja Margus Vaher, kes ka Tinderis ringi tiirutab on 190cm pikk; kunstnik Martin Saar (186cm) on hetkel vaba ja vallaline, samamoodi laulja Rolf Roosalu (185cm) ja stilist Ženja Fokin (184cm). Kutsu nad kohvile! Vaevalt nad kaunitarile eitavalt vastavad.

Foto: blog.gotinder.com

Keili vastus Elu24le: 

«Kindlasti ei otsi ma Tinderist endale kaaslast, tegemist on õige pea TV3 uudistesse jõudva põneva loo ettevalmistustega. Teemaks on tänapäeva vallalised ja nende võimalused moodsate suhtluskanalite kaudu uute inimestega kohtuda,» kinnitab neiu. 

Jääme ootama huvitavat reportaaži!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles