Donald Trump soovib presidendiametisse pühitsemisele esinema Elton Johni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

USA ärimehest poliitik ja vabariiklaste populaarseim presidendikandidaat Donald Trump ei ole veel saanud lõplikuks kandidaadiks, rääkimata presidendiks saamisest, kuid juba nüüd ta teatas, et soovib ametisse pühitsemise tseremooniale esinema Elton Johni.

Trumpi kampaaniasündmustel on sageli kuulda olnud Elton Johni palasid «Rocket Man» ja «Tiny Dancer», edastab The Telegraph.

Kui Trump selle aasta novembris tõesti USA presidendivalimised võidab, siis ei ole tal tegelikult lihtne Elton Johni esinema saada, kuna Briti laulja teatas mõni aeg tagasi, et ta ei ole vabariiklaste populaarseimale kandidaadile andnud luba oma muusikat poliitilistel üritustel kasutada.

Elton John rõhutas, et talle ei meeldi Trump ja ta ei toeta teda oma muusika abil.

Elton John ei ole ainus popstaar, kellele ei meeldi see, et Trump loata muusikat kasutab. Samasuguste teadetega on esinenud ka Adele, REM, Neil Young ja Rolling Stones, kelle palade hulka kuulub laul «You can’t always get what you want», mis on nagu viide, et ka Trump ei saa alati kõike, mida tahab.

Trumpi Elton Johni valik võib samas pahandada parempoolseid usukonservatiive, kes panevad pahaks, et Briti muusik on gei.

USA presidendivalimised toimuvad selle aasta 8. novembril. Ametisoleva presidendi Barack Obama ametiaeg lõpeb 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles