Rock Cafes esineb Rootsi bänd Dead By April!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dead by April esineb pühapäeval Rock Cafes.
Dead by April esineb pühapäeval Rock Cafes. Foto: Pressimaterjalid

Rootsi bänd Dead By April loodi aastal 2007 Gothenburgis. Tänaseks päevaks on bändi arvel tervelt 3 stuudioalbumit : Dead By April (2009), Incomparable (2011) ja Let The World Know (2014). 2012. aastal võeti Rootsis osa kohalikust eurolaulukonkursist Melodifestivalen, kus saavutati 7. koht

Dead By Aprili omanimelise debüütalbumi materjal hakkas algselt internetis aktiivselt levima, ning pälvis  kiirelt Universal Musicu tähelepanu, kellega sõlmiti ka plaadileping ning kelle alt 2009. aastal eelnimetatud album ka välja anti. Singel “Losing You” ja järgnenud kauamängiv “Incomparable”(2011) osutusid vägagi edukaks, ning viisid bändi esmakordselt ka ülemaailmsele kontserttuurile.

2014. aastal anti välja järgmine suurepärane album “Let The World Know”, mis vallutas koheselt enamuse maailma edetabelitest ja millelt suurem osa lugudest on saanud hitistaatuse. Hiljuti toimusid muutused ka bändi koosseisus – puhta vokaali eest vastutab nüüd Pontus ja screamide eest kannab hoolt Chris, kes peale bändiga liitumist on ka bändi loomingule andnud uue hingamise.

1. mail esineb Dead By April klubis Rock Cafe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles