HND tähistab 10. sünnipäeva uhke kontserdiga Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND
HND Foto: Maris Savik

7. mail tähistab klubis Rock Cafe 10. sünnipäeva täitumist ansambel HND. Piduliku sündmuse puhul teeb HND oma kontsertkavas läbilõike kümne aasta tegemistest, esitamisele tulevad hitid "Kõverpeegli rahvas", "Vaevu hingan", "Metamfetamiini blues", "Ütle mis sa teed" ja paljud teised. Kontserdi erikülalistena astuvad üles Driven ja Rising Sun.

HND debüüt jääb aastasse 2006, kui bänd oma esiksingliga "Vaevu hingan" jõudis Eesti raadiote ja telejaamade pleilistidesse, püsides nii mõneski tabelis nädalaid ja nädalaid. Bändi debüütalbum nägi ilmavalgust 2007. aasta aprillis, raamatu kujul ilmunud 12 peatükiga plaat "PaturaamaT" sai hea vastukaja meedias ja rokisõprade seas. Aasta hiljem ilmunud duubelalbumiga "Aivaravai" (CD+DVD) tegi HND ajalugu sellega, et esimese bändina Eestis jagati plaat ära täiesti tasuta. 

2009. aasta 9. oktoobril ilmus kolmas kauamängiv "Päikesepilkajad". Albumilt pärinevad hitid "Kõverpeegli rahvas", "Päikesepilkajad" ja "Langenud inglite maal". 2009. aasta Raadio2 "Aastahiti" tabelis oli HND esindatud lausa kolme looga, neist kõrgema koha hõivas raadiohitt "Kõverpeegli rahvas" platseerudes kohale number 10. Bänd on oma tegutsemisaja jooksul andnud märkimisväärse hulga kontserte Eestis, muuhulgas soojendati ansamblit Def Leppard nende Eesti kontserdil. Hetkel on bändil käsil uue albumi salvestus.

HND on oma vahetu esinemise ja lavalt inimesteni jõudva energiaga leidnud omale väga palju poolehoijaid. Aktiivsemad fännid on koondunud "Patuklubi" nime alla. 2010. aastal tegi bändi vokalist Tarvo Mölder kaasa Eesti ühes populaarsemas seriaalis "Kättemaksukontor" (sarja ainetel valmis ka video "Langenud inglite maal").

Piletid kontserdile hinnaga alates 10 EUR on müügil Piletilevi müügipunktides. Uksed Rock Cafesse avanevad 7. mail kell 21.00.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles