Varro Vooglaidi muljed Veteranirockist: eemaletõukav oli minu hinnangul satanistliku alatooniga muusika

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varro Vooglaid
Varro Vooglaid Foto: Karl-Kristjan Nigesen / Hea Kodanik

Skandaalne poliitik Varro Vooglaid kirjeldab leheküljel Objektiiv.ee oma muljeid veteranipäeval korraldatud kontserdist «Veteranirock». 

«Laupäeva õhtul Tallinnas Vabaduse väljakul toimunud kontsert «Veteranirock», millega kutsuti välismissioonidel teeninud veteranidele au andma, ei peegeldanud austust ei veteranide, kristlaste, avaliku korra ega ka kohalike elanike vastu,» sõnab Vooglaid, kellele kontsert jättis ebameeldiva ja läbuse mulje. 

Foto: Viktor Burkivski

«Platsi äärtes vedeles suur hulk tühja taarat ning mitmel pool võis märgata seinte ääres ja haljasaladel avalikult urineerivaid inimesi.

Eriti eemaletõukav oli aga hirmvalju ja minu hinnangul satanistliku alatooniga muusika saatel põrguliku hõnguga valgusšõu kuvamine Jaani kirikule, mille tagajärjel pandi kirikuhoone punastes valgusvihkudes justkui põlema,» lisab ta ja lõpetuseks kinnitab: «Igal juhul on sakraalhoone selline ärakasutamine kristlaste suhtes lugupidamatu.»

Hea kodanik, kes Sa kohal käisid, kas jagad oma arvamust härra Vooglaidiga? Pane oma kontserdikogemus kirja kommentaariumisse!

PS! Leheküljel jagab Varro Vooglaid ka videot, millel on Jaani Kirik, mille valgussõud peab ta põrguliku alatooniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles