Galerii: Creative Fuel avas vägeva peoga loovagentuuride uue kodu Kultuurikatlas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Creative Fuel on Eesti juhtivaid loovettevõtteid ühendav klaster, milles tänaseks osalevad digiagentuur ADM Interactive, reklaamiagentuurid AgeMcCann ja Division, digi-produktsiooniagentuur Nexd ning start-up lab Elevaator. 

Klastri loomise eesmärk oli ühiste jõududega investeerida töökeskkonda ning arendada omavahelist koostööd ja seeläbi ka Eesti loovtööstuse ekspordisuutlikust, noorte talentide haridust ning loovmajanduse idu-ettevõtlust.

Foto: Tiit Mõtus

Kultuurikatel on Tallinna südalinnas Linnahalli kõrval asuv loomekeskus, mis paikneb endises Tallinna Linna Elektri Keskjaama hoones, mis alustas tegutsemist 1913. aastal ning lõpetas töö 1979. Kultuurikatla erinevates saalides esitatakse teatrit ja muusikat ning peetakse erinevaid konverentse. Hoones on helistuudio, fotostuudio, tootenäidiste ja prototüüpide labor ning toidulabor.

Foto: Tiit Mõtus

Creative Fueli sõnul on kaasaegne loovettevõtlus järjest enam interdistsiplinaarne ning turundusülesanded tihti komplekssed ja mitmetahulised. Tõeliselt innovaatilised lahendused sünnivad just erinevate spetsialistide koostöös. Sellise koostöö vundament on erinevate valdkondade tegijate omavaheline suhtlemine. Just seda silmas pidades projekteeriti ja ehitati agentuuride ühised koostöö-, koosoleku- ja puhkeruumid ning eraldiseisvad tööalad.

Foto: Tiit Mõtus

Creative Fueli avapeol nimega «KOOS OLEK» olidki üheks õhtuks ühes aegruumis koos kõigi nende agentuuride töötajad, kliendid ja koostööpartnerid. Üle 300 inimese sai giidide abil tutvuda kontoritega ning nautida lõbusat ja meeleolukat koosolemist.

Mitteametlikus osas astusid üles Tommy Cash, NÖEP, DJ Muudu, Oxymoron Visuals, S.U.M, Kait Kall, jpt. Külaliste toitlustuse ja teeninduse eest hoolitses Carmen Catering, jooke jagas Vaakumbaar ning kokteile ja shot’e pakkus omalaadse kraana-tõstuk-baariga Butterfly.

Foto: Tiit Mõtus

Peo keskuseks oli agentuuride ühistöö- ja puhkeala, kuid lisaks sellele said külalised osa ainulaadsest kõikide agentuuride kontoreid läbivast ekskursioonist, mille juurde kuulusid ka temaatilised kontori stand-up-komöödiad, üllatavad muusikalised etteasted ning audiovisuaalsed performance’id. Õhtujuht oli legendaarne reklaamihääl Talis Paide. Idee ja produktsioon Stiilikanal, lavastaja Anatoli Tafitšuk.

Foto: Tiit Mõtus

Kultuurikatlas on nüüdsest igapäevaselt külg külje kõrval rohkem kui 100 loovtalenti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles