TOP 10! Neid kuulsaid ja nägusaid Eesti kutte soovitame Instagramis jälgida (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu ja kaunitarid Taimaal
Kristjan Kasearu ja kaunitarid Taimaal Foto: Instagram

Sotsiaalmeediakanal Instagram on kuum ja populaarne nii välismaal kui Eestis! Kelle kontod on kõige stiilipuhtamad, seiklusrikkamad ja ägedamad? Elu24 soovitab kümmet Instagrami kontot kuumade Eesti kuttidega, mida tasub kohe jälgima asuda!

1. Reket

Maailmas ohtralt seigelnud ja kaks albumit välja andnud räppar Reket ehk kodanikunimega Tom-Olaf Urb on praegu räpimaastikul kuum nimi oma talvel ilmunud albumiga «Tuule tee». Lisaks on pikka kasvu hurmur ka suur naiste lemmik. Reketi konto leiad siit.

 

No new friends.

A photo posted by T O M U R B (@reket) on

2. Taavi Rõivas

Eesti noor ja nägus peaminister jagab oma Instagrami kontol nii poliitilisi tegemisi, põnevaid hetkeid välisreisidelt ja kohtumustelt, kui ka vahvaid kaadreid oma perest. Taavi Rõivase konto leiad siit.

 

ABBA #EV98 #elaguEesti Foto: Kristjan Lepp

A photo posted by Taavi Rõivas (@troivas) on

3. Arop

Endise artistinimega Suur Papa, praegune räppar Arop, jagab oma kontol fännidega hetkeid live'idest, ägedatest uutest tätokatest või põnevatest seiklemistest. Lisaks on naistelemmikul ka kaunis neiu ja armas koerake. Tutvu Uku Aropi kontoga siin.

 

Dillu #suurpapa

A photo posted by A.K.A. Suur Papa (@a.r.o.p) on

4. Lauri Pedaja

Lauri Pedaja tegemisi saame nautida humoorikas telesarjas «Köök» ning minna ka tema juurde, et soengut värskendada. Staarjuuksur kajastab oma Instagrami kontol vahvaid hetki telesarja kaadritagustest, ägedatest soengutest ja rajuks kätte läinud pidudelt. Hoia end Pedaja tegemistega kursis siin.

5. Kristjan Kasearu

Lauljast hurmur Kristjan Kasearu pakub silmailu nii pluusiga kui ilma, postitades Instagrami nii ilusaid mustvalgeid porteerisd, muusikalisi klippe kui ka kaadreid täiuslikult vormitud kõhulihastest. Tutvu Kristjani tegemisega siin.

6. Jüri Pootsmann

Ei saa me ümber staarisaate võitjast, aasta meesartistist ja Eestit maikuus Eurovisioonil esindavast Jüri Pootsmannist, kes jätkab oma aastat endiselt edukuse lainel. Hoia noore staari tegemistega end kursis siin.

7. Rasmus Rändvee

Nägusate superstaaride lainel tasub jätkata, sest Rasmus Rändvee hoiab meid Instagramis kursis nii uute energiast pakatavate rokklugude valmimisest kui ka sellest, millise võimsa pilliga ta Tallinna tänavatel ringi kimab. Kas teadsid, et nägusal staarisaate võitjal on mootorratas? Hoia Rasmusel silma peal siin.

 

 

8. Kevin Korjus

Sulle meeldivad ilusad kutid ja ägedad autod? Siis on noore autosportlase Kevin Korjuse konto ideaalne! Kevin hoiab oma fänne kursis ägedate hetkedega nii võidusõidurajalt kui ka poodiumilt. Hoia noore sportlase tegemistel silma peal siin.

9. Ardo Kaljuvee

Tegusa fotograafi Ardo Kaljuvee konto on ideaalne neile, kes armastavad kirevaid kaadreid soojalt maalt rannast ja palmide alt. Ardo reisib palju ning jätkab rõõmuga vihma käes vaevlevate eestlaste elu kadedaks tegemisega. Hoia muinasjutulistel reisikaadritel silma peal siin.

10. Tanel Veenre

Eesti üks armastatumaid ehtekunstnike Tanel Veenre hoiab oma Instagrami fänne kursis uue loomingu sünniga ning vahvate välisreisidega, kust mees omale uut inspiratsiooni laeb, et veelgi omapärasemaid ja ägedaid ehteid luua. Hoia Tanelil silma peal siin.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles