Vintage Tallinn kutsub maikuu teisel laupäeval kõiki Kultuurikatlasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glamuurne Vintage Tallinn 2014 pööras erilist tähelepanu emadepäevale, Liisi Eesmaa ja Elina Pähklimägi
Glamuurne Vintage Tallinn 2014 pööras erilist tähelepanu emadepäevale, Liisi Eesmaa ja Elina Pähklimägi Foto: Jelena Rudi

7. mail toimub Eesti suurim retro-ja vintagekultuuripäev.

Järjekorras üheteistkümnes Vintage Tallinn laiub taaskord Kultuurikatlas. Koht, mis oma põneva ajaloo, vaimustava interjööri ja suurepärase asukohaga, on ligitõmbav nii osalejatele kui ka külastajatele.  Esindatud on hetke parimad vintage ärid üle Eesti, koos oma viimaste leidude ja parimate paladega mängukarudest retroautodeni. 

Päeva peakorraldaja Margit Kõrvits: “Vintage Tallinn on kasvanud suurimaks oma ala fanaatikute kohtumispaigaks Eestis. Katsetame sel korral ka automüügiga – müüki tulevad retroautod ja üheks päevaks avab töökoja Porsche Classic Partnerid. Lisaks teeb meele rõõmsaks paljude uute tegijate osalemine ja kodusisustajatele suunatud toodete ja teenuste valik. Kultuurikatel on piisavalt atraktiivne, et veeta koos üks nostalgiast, heast tujust ja muusikast tulvil päev.”

Müügile tuleb lai valik kodusisustust, kunsti, tehnikat, plaate, riideid ja aksessuaare. Avatud on supelriiete näitus “50 aastat rannas”, kohviku avab Carmen Cafe, muusikat valib Biit Me Record Store ja päeva lõpetab Estonian Dixieland Band koos Tallinn Swing Dance Society tantsijatega.

Müüjatest on kohal nii eraisikud kui ka juba tuntud headuses Fankadelik, Idla Antiik, Vintage Kompvek, Retro Ruum, Since Design, Annimari Vintage, Les Petites Disain, ZigriMigriz, eAntiik jpt. Tallinnast, Tartust, Pärnust, Kuressaarest, Helsingist ja Riiast.

Vintage Tallinna eesmärgiks on populariseerida ja hoida lähimineviku kultuuri, moodi, disaini, muusikat ja kõike sinna juurde kuuluvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles