Elu24 Live/ Külas käis särtsakatest kaunitaritest koosnev instrumentaaltrio La Phoenix (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 28. aprillil kell 12 käis Elu24 Live`il külas särtsakatest kaunitaritest koosnev instrumentaaltrio La Phoenix, kes tõi kuuljateni mitmeid hitte.

Foto: Karen Härms

Kolmest professionaalsest muusikust koosnev instrumentaaltrio La Phoenix alustas muusikamaastikul oma ühist teekonda juba möödunud aasta kevadel. 

Triosse kuulusid 2016.aastani Johanna Marie Ainomäe (viiul), Sandra Hiie (viiul) ja Silvia Ilves (tšello), kes on kauaaegsed sõbrannad juba kooliajast ja ka varemalt koos erinevates kollektiivides musitseerinud. Kuigi hariduselt on tüdrukud klassikalise taustaga, meeldib neile erinevaid muusikastiile viljeleda. Silvia Ilves sellest aastast enam triosse ei kuulu ning tema asemel on hoopis andekas saksofonist Eliisa Elfenbein.

Foto: Butterfly Lounge

Bändi idee sündis tüdrukutel Itaalias õppides.

«Sealne inimeste positiivsus ning oskus elu nautida inspireeris midagi uut looma. Ka trio nimesse jätsime tükike Itaaliat, «la» on itaalia keeles naissoost artikkel. Fööniks seostub otseselt meiega – säravad isiksused värviliste ideedega, kelle motoks kõrgelt ja kaua lennata,» rääkisid neiud trio sündimise loo.

«Üks meie eesmärkidest on klassikalised muusikateosed inimestele lähemale tuua, selleks oleme need koostöös Angela Aagiga tänapäevavõtmesse pannud. Tulevikuvisiooniks on kindlasti ka omalooming ning koostöö teiste artistidega,» lisasid nad.

Foto: Butterfly Lounge

La Phoenixi repertuaari hulka kuulub nii pop-, rokk-, filmi- kui ka klassikaline muusika.

Selline mitmekesisus sobitub iga maitsega ja võimaldab esineda erinevatel üritustel, pulmadest ööklubideni. Kasutusel on elektri- ja klassikalised instrumendid.

Vaata järele, mis saates toimus!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles