Nõia-Ints ja Intsu-Inga läksid lahku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Indrek ja tema kaunis pruut Inga Kallberg
Selgeltnägija Indrek ja tema kaunis pruut Inga Kallberg Foto: Erakogu

Maarjamaa tuntuim staarpaar on lahus! Nõia-Ints ja Intsu-Inga veetsid koos küll jõulupühad, kuid aastavahetuseks oli paarike juba pöördumatult eri radadele oma õnne otsima kõndinud.

Ints, juba saates «Õhtusöök viiele» oli märgata, et Sa ei maininud kordagi oma elukaaslast Ingat. Pidulikku õhtusöökigi aitas Sul ette valmistada keegi salapärane Carmel ja teises saates pajatasid  juba üsna vabalt ka oma seiklustest lõbumajades. Mis on juhtunud? Kas olete Ingaga lahku läinud?

Jah, see vastab tõele. Jõulud olime veel koos, kuid aastavahetuseks oli meie vahel kõik läbi. Meie armastus sai läbi. Meie armastuse kell tiksus oma aja lihtsalt täis.

Kas elate hetkel veel ühe katuse all?

Jah, aga minul on kolimine juba kahe päeva päarast.

Ega ometi selle salapärase Carmeli poole?

Ei, ei! Carmeliga oleme lihtsalt väga, väga vanad tuttavad. Tema on 31 ja mina 33. Käisime kunagi ühes koolis ja nüüd leidsime teineteist läbi Orkuti ja suhtlesime ka Facebookis. Aga meie vahel pole midagi seksuaalset. Ta pole minu uus armuke, lihtsalt megavana tuttav.

Kas Sul on mõni uus silmarõõm?

Neid on palju, aga tahan siiski teha õigeid valikuid. Ei tahaks kellelegi end peale suruda.

Kas lahkuminek Ingast kurvastab Sind?

Ei, ausalt öeldes polegi ma eriti kurb. Samas pean küll tunnistama, et Inga oli väga hea naine. Mul on Ingast isegi kahju. Mitte ükski naine pole mulle varem nii hommiku-, lõuna-, kui ka õhtusööki valmistanud. Olime koos pea kaks aastat.  

Aga kui üdini aus olla, siis polnud Inga siiski lõpuni minu unelmate tüüpi naine. Ta on vahva naine, aga mulle meeldivad suurte rindadega tumedamad naised.  

Kas Inga on kurb?

Ma ei usu. Tal on omad rikkad itaallased. Eks igaüks teeb omad valikud.  

Itaallased?

Jah, Inga teenis kuu aega raha Itaalias. Eks ta leidis sealt igasuguseid uusi tuttavaid endale.  

Kas Sina olid Ingale sel ajal truu?

Ei, ma ei saa seda öelda, et oleksin truu olnud. Mul on võimatu olla truu. Mina lõin sel ajal Eestis üle aisa. Ahvatlusi on niivõrd palju. Kui aus olla, eks ma provotseerin ka veidike ise neid kahemõttelisi olukordi. Ma rikun iseenda hea ja ilusa elu ära. Olen kogu oma elu selline olnud ja ega ma ilmselt enam ei muutu ka.   

Farmi-Gabriel leidis saates «Õhtusöök viiele» oma unistuste Agnese, ega Sina juhuslikult Anna-Maria Galojani ei armunud?

Anna-Maria on vahva tüdruk, aga ta pole minu tüüp. Samas on ta mind kutsunud mitmesse peenesse restorani õhtust sööma ja meil on väga lõbus olnud. Tema on mulle ka õhtusöögid välja teinud.

Kas on võimalik siiski, et muudad veel oma meelt ja otsustad Ingaga  mõne aja pärast uuesti proovida?

Ei! Kaks korda ma ühte ämbrisse ei astu.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles