Galerii! Vaata, milline ülikond tehti spetsiaalselt Eurovisiooniks Jüri Pootsmannile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maikuu koputab uksele ning sellega seoses ka kauaoodatud Eurovisioon, kuhu sel aastal sõidab läheb Eestit esindama Jüri Pootsmann. Muidugi, ei sõida ta sinna kaks kätt taskus, vaid selle eest, et mees näeks välja šikk ning viks, hoolitsevad oma ala parimad. 

Täna, 25. aprilli ennelõunal külastas Jüri Pootsmann Baltika Moetänavat, et proovida selga spetsiaalselt talle loodud Baltmani ülikonda. Detailid vaatas isiklikult üle Baltmani peadisainer Aivar «Antonio» Lätt .

Foto: Peeter Rästa

Baltmani peadisainer Aivar «Antonio» Lätti sõnul on ülikond tehtud esmaklassilisest koobaltsinisest Dormeuil’i kangast, mis on seljas väga mugav. Kehasse töödeldud ülikond on õmmeldud spetsiaalselt Jüri Pootsmanni mõõtude järgi ning pintsakule on sisse tikitud tema nimi. Ühtlasi kaunistab pintsakut trendikas kaherealine nööbirida.

Foto: Peeter Rästa

«Kaherealine pintsak on  ülikonna pintsakutest elegantseim valik ja võib öelda, et  kaherealine pintsak on meestemoes taas ilma tegemas,» ütles Baltmani peadisainer Aivar «Antonio» Lätt.

Foto: Peeter Rästa

Lisaks lavaülikonnale varustab Baltika Jüri Pootsmanni ka teiste Eurovisioonil vajalike esindusrõivastega. Nii on Jüri Eurovisiooni punase vaiba gala hallikasinine ruuduline ülikond samuti Eesti disainerite loodud ja pärineb Montoni põnevast valikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles