Vaata ja imesta! Tudengid kämpasid kaubamaja taga põõsastes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsapeatus. Tudengid kämpasid kaubamaja taga põõsastes
Metsapeatus. Tudengid kämpasid kaubamaja taga põõsastes Foto: Metsapeatus

Tänapäeva noorsugu satub metsa aina harvemini, kuid tundub, et looduse rüppe igatsevad neist paljud. Kamp tudengeid lõid otse Tartu kesklinnas püsti laagri, mis tekitas möödakäijates igatsust matkamise järele. Vahukommid, särisevad grillvorstid ja katuseks tähistaevas – väga romantiline! Tundub, et Tartusse on kevad tõepoolest kohale jõudnud.

Lähemal uurimisel selgus, et telkimise aktsioon kutsus tudengeid üritusele nimega «Metsapeatus», mis toimub 29. aprillil Pangodi metsas, Tartumaal. Tartu Tudengipäevad koostöös Kõrgema Sõjakooli kadettide ja Tartu üliõpilaste looduskaitseringiga kutsuvad inimesi üheks õhtuks ja ööks looduse rüppe. Ühiselt telgitakse kevadiselt kuival mättal, süüdatakse lõke ja uuritakse taevalaotust.

Foto: Metsapeatus

«Metsapeatus» kuulub homme algavate Tartu Tudengipäevade programmi. 25.aprillist-1. maini toimuv festival pakub tudengitele ja linlastele 150 erinäolist sündmust.

Lisainfo kodulehelt ja Facebookist.

Millal sina viimati metsas lõkke peal vahukomme grillisid? Üritus Facebookis.

Metsapeatus from Anna-Kati Pahker on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles