Politsei: pole põhjust arvata, et Prince tegi enesetapu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince performs during his 'Diamonds and Pearls Tour' at the Earl's Court Arena in London, Britain, June 15, 1992.   REUTERS/Dylan Martinez      TPX IMAGES OF THE DAY
Prince performs during his 'Diamonds and Pearls Tour' at the Earl's Court Arena in London, Britain, June 15, 1992. REUTERS/Dylan Martinez TPX IMAGES OF THE DAY Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS

Sel nädalal šokeeris maailma uudis 57-aastase popstaari Prince'i surmast. Šerif Jim Olson rääkis, et lahangu käigus ei leitud kehalt traumasid ning paistab, et muusik suri üksi, vahendas BBC.

Olson lisas, et lõplikud lahangu tulemused selguvad mõne nädala jooksul ning juhtum on endiselt uurimisel. "Pole ühtki põhjust arvata, et tegu oli enesetapuga, kuid uurimine on algusjärgus," kommenteeris ta.

Lauljat nähti viimati elusana kolmapäeval kohaliku aja järgi kell 20.00, tema teadvuseta keha leiti järgmisel hommikul 09.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles