Lindsay Lohan on jäljetult kadunud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari Lindsay Lohanit ümbritseb müsteerium.

Täna pidi 24-aastane staar Californias Palm Springsis asuvast Betty Fordi võõrutuskliinikust vabanema ning koju Los Angelesse tagasi minema, kirjutab tmz.com.

Pressi esindajad ootasid kliiniku juures, kuid Lohanit neil tabada ei õnnestunud.

Näitlejanna ema Dina Lohan kinnitas, et ta tütar lahkus kliinikust.

Kui Lohan tavaliselt kommenteerib oma elu internetis, siis nüüd mitte. Ka näitlejanna advokaat Shawn Chapman ei paljastanud ta asukohta. Betty Fordi kliiniku esindaja sõnul ei ole neil õigus patsientide kohta teavet avaldada.

Lindsay Lohani isa Michael Lohan ei kinnitanud tütre vabanemist kliinikust, kuid lisas, et kui ta vabaneb, siis ei tee ta seda avalikult.

«Ta vajab rahulikku ja toetavat keskkonda. Mul on ta salajase asukoha üle hea meel ja ma soovin, et see ei paljastuks,» jätkas isa.

Lohan oli võõrutuskliinikus alates möödunud aasta septembrist.

Kuigi näitlejanna võis võõrutuskliinikust vabaneda, ootab teda ees süüdistus ühe selle kliiniku töötaja ründamises.

Siiski loodetakse, et ta tõuseb jalule ja hakkab uuesti tööle. Nimelt jäi tal võõrutusravi tõttu filmiprojekt pooleli.

1. jaanuaril kirjutas keegi Twitteris Lohani kohta või oli see ta ise «Täna on edaspidise elu esimene päev. Tulevik sõltub sellest, mida teeme täna. Üks samm korraga. Mahatma Gandhi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles