Elu24 video! Red Bulli seikluse võitnud Eesti tudengid: me ei tohtinud raha isegi puutuda (1)

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 19.aprillil lõppes nädalane Red Bull Can You Make It? väljakutse, mille raames reisisid tudengid mööda Euroopat täites erinevaid ülesandeid. Kogu nädala jooksul ei tohtinud nad kasutada isiklikke telefone ega raha - ainsa valuutana võis kasutada Red Bulli purke. Kokku osales 165 tudengitetiimi üle maailma ja võitjaks tulid TTÜ tudengid Georg, Kaspar ja Siim meeskonnast Feel Alive!. Elu24 uuris, mis oli seikluse juures kõige ägedam, kuidas oli järelpidu ja mis kõige raskem!

Võistlusel osalemise mõte tekkis tudengitel üsna viimasel hetkel. «Me ei läinud sinna isegi selliste mõtetega, et oh nüüd lähme võidu peale, läksime nautima,» rääkis võiduka tiimi liige Kaspar Elu24-le, et mida päev edasi, seda suuremaks kasvas võidulootus.

Foto: Erik Prozes

Võistluse jaoks valmistuti valentinipäeval ning esialgu olid ka kuttide tüdruksõbrad hullumeelse seikluse ettevõtmise pärast tiba pahased. «Tegelikult on nad hästi toetavad ja väga tore oli,» lisas Siim, et kokkuvõttes midagi hullu ei olnud, isegi kooliga ei jäädud kuidagi hätta.

Poisid jätsid ära ka Eiffeli tornis musitamise väljakutse, mida nad hiljem natukene kahetsesid. «Vanatädile põse peale oleks ikka teha võinud.»

Foto: Erik Prozes

Poistel oli seiklusel keeld isegi raha puudutada, aga sellest hoolimata pakkusid head inimesed neile raha, et nad saaks omale osta pileteid või süüa. «Me ei võtnud raha kordagi vastu, üritasime ikka reeglite järgi teha,» lisasid poisid, et nälga nad Euroopas seigeldes õnneks tundma ei pidanud.

Noored tudengid on paari Eestis oldud päeva jooksul saanud ka kohalikelt head tagasisidet ning õnne soovitakse ka tänaval liigeldes.

Vaata videost, mis strateegia viis poisse võidule ja milline oli raju Red Bulli järelpidu!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles