Kes viib koju Kanal 2 telemängu «Mälupokker» esimese võidu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viis võistlejat asuvad täna õhtul kell 20:30 Kanal 2 ekraanil püüdma kodumaise telemängu «Mälupokker» esimese hooaja võitu. Kas Villu Tamme suudab korrata eelvooru edu või viib võidu koju hoopis mõni hobimängija?

Eestlaste loodud telemäng «Mälupokker» on eelvoorudega tõestanud, et pelgalt teadmistega selles mängus läbi ei löö ja otsustav pööre võib mängu tulla alles viimase küsimusega. Just nii juhtus näiteks Villu Tammega, kes hooaja avanud esimeses mängus üllatas vastaseid viimase hetke võiduga. Ootamatusi on ette tulnud teisteski «Mälupokkeri» eelvoorudes, kus mitmed kogenud mälumängijad pidid alla vanduma võistlejatele, kelle kokkupuuted mälumänguga on seni piirdunud vaid hobikorras mängimisega.

Foto: Marion Pettai/ Kanal 2

Kes suudab aga trumbid enda kasuks tööle panna tänases finaalis, kus kõrvuti teadmistega on oma osa ka õnnes? «Mälupokkeri» ettearvamatus finaalis hakkavad Villu Tamme kõrval oma teadmiste peale panustama näitleja Maarja Jakobson, ettevõtja Alari Rebane, füüsikaõpetaja Kristjan Vällik ja tudeng Kaarel Silmato. Nagu eelvoorudes, nii juhib ka finaalmängu saatejuht Mart Sander, kes on ka osade «Mälupokkeri» küsimuste autor. Et mängu käik oleks korrektne, sellel hoiab silma peal kogenud pokkerimängija ja professionaalne diiler Mariliis Elmik.

Foto: Marion Pettai/ Kanal 2

«Mälupokkeri» suur finaal on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast «Kuldvillakut». Järgmisel reedel stardib Kanal 2s Roald Johannsoni lõbusate reportaažide sari „Roaldi nädal“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles