Eksnaine: Prince ei toibunud kunagi poja surmast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince ja Mayte Garcia
Prince ja Mayte Garcia Foto: SCANPIX

Maailma meedias hakkas eile levima uudis, et ameeriklasest popstaar Prince suri, olles vaid 57-aastane.

Prince`i esimene naine Mayte Garcia meenutas meest, teatades et ta on uudisest šokeeritud ja leinab, edastab people.com.

Garcia teatel astus  ta 2010. aastal üles telesarjas «Hollywood Exes», milles meenutas abielu popmuusiku Prince`iga. Paar kohtus esmakordselt 1990. aastal, kui Garcia oli alles 16-aastane ning staar palkas ta tantsijaks oma «Diamonds and Pearls» kontsertturneele.

Kuus aastat hiljem, 1996. aasta 14. veebruaril nad abiellusid. Garcia oli siis 22-aastane ja Prince 38-aastane.

«Meie suhe arenes tavapärasel viisil ja lõpuks olime lahutamatu paar. Mulle meeldis ta naine olla,» meenutas Garcia.

1996. aasta lõpul sünnitas Garcia poja, kes sai nimeks Boy Gregory, kuid laps ei elanud kaua, kuna tal diagnoositi geneetiline haigus, Pfeifferi sündroom.

«Prince murdus, sest ta ootas isaks saamist. Ta ei toibunud esimese lapse surmast kunagi,» jätkas naine.

Üsna varsti pärast Boy Gregory surma jäi Garcia uuesti rasedaks, kuid tal tekkis nurisünnitus. Kahe lapse surm mõjus paari abielule negatiivselt.

«Kahe lapse surmast on väga raske üle saada, see võttis minult tohutult vaimset ja füüsilist jõudu. Mul kulus 15 aastat enne, kui hakkasin juhtunusse rahulikumalt suhtuma. Igatsen oma esimest last seni,» jätkas Garcia.

Tema arvates võib lapse surm paari kas lähendada või siis suhte lõhkuda. Garcia ja Prince`i suhe lagunes eelkõige laste kaotuse tõttu.

Prince ja Garcia läksid lahku 1999, kuid ametlikult lahutasid alles 2000. aastal.

Prince  oli 2001 – 2006 abielus kanadalanna Manuela Testoliniga, kellega tal lapsi ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles