Kas sina tead, mis on hipsterite lemmikkokteil?

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval külastas Eestit tunnustatud baarmen ja Bulleit’ brändisaadik Tim Judge, kes Frank Underground kokteilibaaris õpetas World Class Estonia kokteilisegamisvõistlusel osalevatele Eesti baarmenitele, kuidas valmistada viskikokteile.

Foto: Ardo Kaljuvee

Tim Judge’i sõnul sai Ameerika viski kultuur suuresti hoo sisse tänu hipsteritele, kes võtsid Bourbon viski hästi omaks ja sealt levis trend edasi.

«Bulleit Bourbon viskil on täiuslik mahe maitse, milles on tunda veidi vaniljet, mett ja järelmaitses pisut pirni. Seda valmistatakse 175 aasta vanuse retsepti järgi.»

Foto: Ardo Kaljuvee

Hipsterkokteil - Bulleit Birch Sour

Vaja läheb:

40 ml Bulleit Bourbon viskit

20 ml värsket sidrunimahla

20 ml kasemahlasiirupit (võib asendada ka suhkrusiirupiga)

Sheikida jääga, serveerida viskiklaasis sidrunikoorega. 

Foto: Ardo Kaljuvee

World Class Competition on rahvusvaheline kokteilisegamise maailmameistrivõistlus, kus osaleb mitukümmend maailma parimat baarmeni. Eesti kohaliku võistluse World Class Estonia korraldaja ja toetaja on Baltikumi suurim maailma juhtivaid joogibrände Eestis turustav Prike. Võistlusel kasutatakse Diageo Reserve tooteid. Võistluse Eesti finaal toimub 2016. aasta juunis ja rahvusvaheline võistlus 2016. aasta sügisel Miamis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles