Vägev pidu! Klubis Studio astub üles DJ võistluse maailmameister Mr. Switch

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Mr. Switch aka. Anthony Culverwell
DJ Mr. Switch aka. Anthony Culverwell Foto: Erakogu

Juba sel laupäeval, 23. aprillil astub klubi Studio publiku ette üks mitmekülgsemaid briti DJsid – Mr. Switch, kelle sportlike saavutuste kroonijuveeliks on esimene koht 2014. aasta DMC maailmameistrivõistlustel, lisaks on ta «Battle For World Supremacy» tiitlivõitja kolmel järjestikusel aastal. 

Studio esimesel korrusel esineva Mr. Switch aka. Anthony Culverwell‘i kohta on öeldud, et tegemist on ühe mitmekülgseima DJga, kes miksib live etteastetes kokku loendamatul hulgal erinevaid muusikastiile. Tänu hämmastavale scratchimise oskusele ja suurele esinemiskogemusele suudab ta ületada iga väljakutse ning pakkuda unustamatut meelelahutuse kogemust ka kõige kriitilisemale publikule. Mr. Switch on esinenud sellistel mainekatel festivalidel nagu Glastonbury ja Bestival ning ta oli esimene DJ, kes astus üles Briti klassikalise muusika festivalil BBC Proms.

Mr. Switchile 2014 aastal DMC maailmameistrivõistlustel tiitlikoha toonud esinemine:

Samal ajal keerutab Studio teisel korrusel plaate Manchesterist pärit Loz Goddard. DJ ja produtsent, kelle süda kuulub stiilidele nagu deep house, soulful house ja disko. Hoolimata noorusest, on tema muusikat juba välja andnud sellised plaadifirmad nagu Kolour Recordings, Goldmin Music ja Sequential Records. Tegemist on kindlasti artistiga, kelle tegemistel silma peal hoida.

Teisel korrusel astub Loz Goddardi kõrval üles Tech & Body resident Dave Storm ja Savo ning esimesel korrusel on võimalik näha-kuulda lisaks Mr. Swichile Bad J’d!

Uksed avatakse keskööl.

Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles