Armastuse lood

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raffaello

Valentinipäev, armastuse pidupäev, ei pea olema üksluine ja igav. Seda tõestas Raffaello Lugude sõbrapäeva voor, mis sai loodud selleks, et anda võimalus näidata meie - Eesti inimeste - tõelisi emotsioone. Tänu sellele saime tuttavaks erakordsete ja toredate paaridega, kes saatsid meile oma romantilised lood ja fotod. Meile saabunud piltidest valisid osalejad hääletuse teel ühe õnneliku paari, kes võitis romantilise reisi Veneetsiasse. Ferrero - kes on ka Raffaello brändi looja - esindajatest koosnev žürii valis lisaks ka võitjad, kes said unistuste romantilise fotosessiooni koostöös meie professionaalsete fotograafidega.

Foto: Raffaello

Raffaello on alati olnud midagi enamat kui tavaline tükike magusat. Raffaello kannab endas emotsioone ja tundeid kõige kallimate vastu, aidates elegantselt rõhutada ilusaid sündmusi mida jagame oma lähedastega. Raffaello saadab meid kaunitel hetkedel ning seetõttu sai ka osaks nendest lugudest, mis meile räägiti.

See on ka põhjus miks Ferrero, Raffaello brändi looja, räägib meile kolmel tähtsal päeval (valentinipäev, naistepäev ja emadepäev) oma lugu. Raffaello Lugude veebis inspireerime tavalisi, aga samas ka erakordseid, meie keskel elavaid inimesi jagama oma kõige ehedamaid ja parimaid emotsioone. Julgustame väljendama oma tundeid, andma üksteisele osakese endast, hoolima sõprusest ja armastusest. Selleks, et muuta kiiresti mööduvad hetked jäävateks mälestusteks.

Foto: Raffaello

Valentinipäev - armastajate päev - väärib erilise sündmusena romantilist atmosfääri. Võtsime enda hoolitseda, et selle aasta valentinipäev toimuks pisut teistmoodi ja eriliselt. Kus Raffaello hõrk maitse oleks ainult osa sellest. Meie tunnuslause - “Rohkem kui tuhat sõna” - viitab paremini kui miski muu sügavaid tundeid täis hetkedele, milles ka kõige väikesem kingitus muutub nii paljutähenduslikuks. Raffaello kinkimine oma armsamale väljendab kõiki selle ilusa pühaga seotud emotsioone.

Foto: Raffaello

Raffaello elegantne ja unikaalne koostis, erakordne karakter, kordumatu maitse - loodud Itaalia kommimeistrite poolt - on ka põhjuseks, miks meie konkursi peaauhinnaks on reis päikselisse Itaaliasse. Samavõrd ihaldusväärsed on ka meie teised auhinnad. Professionaalsed fotosessioonid, mille kingime parimatele. Sellega aitame oma osalejatel jäädvustada nende parimaid hetki ja emotsioone, armastust ja soojust, mis on nii tähtsal kohal Raffaello maailmas.

Foto: Raffaello

Ka Sina võid olla osa sellest inspireerivast loost. Pead ainult osalema järgmises Raffaello Lugude kampaanias, kus tähistame emadepäeva. Väljenda oma tundeid, saates meile ema ja lapse vahelist lähedust ilmestav foto. Võitjad saavad koos perega veeta unustamatu puhkuse Roomas. Lisaauhinnaks on unikaalne fotosessioon, kus professionaalne fototiim jäädvustab Teie parimad emotsioonid ja hetked!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles