Getter Jaani paneb «Suure komöödiaõhtu» näitlejad täna proovile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuidas saavad Kanal 2 naljasaate «Suur komöödiaõhtu» näitlejad hakkama telefonimänguga, mille algatajaks on armastatud laulja Getter Jaani? See selgub juba täna õhtul kell 20:00 Kanal 2s.

Erinevad tuleproovid on pannud «Suure komöödiaõhtu« näitlejaid proovile nii laulmises kui ka füüsilistes ülesannetes. Tänane saade on aga õige eriline, sest üllatuskülalisena astub näitlejate kõrval rivvi ka Getter Jaani. Ja mitte niisama, vaid selleks, et esitada näitlejatele väljakutse – telefonimängus peavad nad üksteisele edastama lugu, mille Getter ühele neist esitles.  Nagu telefonimängus ikka, kuuleb õiget versiooni neist vaid üks, kelleks on Tõnis Niinemets. Kuidas see lugu edasi elama hakkab, võivad kõik juba täna õhtul saates ise veenduda. Üks on kindel, Getteri esitatud taustaloost ja ka laulust erineb näitlejate versioon nagu öö ja päev. Vaata, kuidas kõlab Getter Jaani versioon laulust, mida "Suure komöödiaõhtu" näitlejad hakkavad täna esitama:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles