Galerii: lahtiste uste päev ja moeõhtu Fashion Boutique`is

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimastel aastatel on väga populaarseks kujunenud lahtiste uset päevad, kus saab mitte ainult proovida uusi kollektsioone, vaid ka täita sõprade seltsis klaasi šampanjat ja vestelda moest, ilumaailmast.

15. aprillil Galerii Fashion Boutique`s (WW Passaaž) koostöös Eesti oma rõivabrändidega Cube ja AB Fashion Design korraldasid juba teist korda ürituse lahtiste uste päeva ürituse, kus on alati meeldiv ja sõbralik õhkkond. Bokaali jaheda prosecco ja suupistete meeleolus said neiud sundimatult suhelda, kohtuda disainerite isiklikult, õppida ja arutada viimaseid trende ja soetada endale midagi uut suvehooajaks.

Foto: Maksim Toome

Sellel korral oli brändi AB Fashion Design disainer Anastasija Balak pannud välja isegi kaks suvekollektsiooni. Ühes domineerivad loomadega seotud prindid, teine - klassikaline kollektsioon, mida iseloomustavad must ja valge pikitriibu motiiviga mere temaatika, mis on üks peamisi trende sellel hooajal.

Foto: Maksim Toome

Eesti bränd CUBE näitas oma uut piiratud koguses mantlite kollektsiooni. Brändi toodetest on kõige populaarsemaks kujuneneud just mantel - uus mudel oma erinevates värvikombinatsioonides, millele tikitud brändi logo on muutunud brändile iseloomulikuks.

Foto: Maksim Toome

Galerii Fashion Boutique on naiste riiete jaemüügi kauplus, pakutav pärineb Itaaliast. Peamised kaupluses esindatud brändid, riided ja aksessuaarid, pärinevad brändilt ELISABETTA FRANCHI. ELISABETTA FRANCHI rõivad on kuulsad oma luksuslikku disaini ja laitmatu kvaliteedi poolest. Valikus on ilusad kleidid ja seelikud ning püksid, stiilsed tunked ja elegantsed ülerõivad. Lisaks ELISABETTA FRANCHI toodetele pakub Galerii Fashion Boutique ka teisi populaarsed Itaalia kaubamärke: Roberta Biagin, Mangano VDP, GF Ferre, Iceberg, Atos Lombardini, Versace ja teised.

Saatesari "Moodne Hommik" saatejuht Anatoli Ein osales ka üritusel, aruanne sellest võib näha sel laupäeval, 23. aprillil kell 10.00 telekanalil 3+!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles