Marilyn Kerro: Ma ei kannata näpuga näitamist ja tühja loba!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Selgeltnägijate tuleproovis»  koos Marilyn Kerro`ga selguvad finalistid!
«Selgeltnägijate tuleproovis» koos Marilyn Kerro`ga selguvad finalistid! Foto: TV3

Hiljuti ilmus Õhtulehes pikk artikkel Eesti nõidade ja nende raha teenimise teemal ning seal jäeti ka selgeltnägija Marilyn Kerro üsnagi negatiivsesse valgusesse. Nimelt on hakatud kahtlustama, et Marilyn kasutab inimesi raha teenimise eesmärgil ära ja et ta on oma nõiaväe äriks muutnud. Marilyn Kerro annab teemal on Facebooki leheküljel vastuseid. 

Nõianeiu jagas Õhtulehe artiklit oma Facebooki leheküljel ja kirjutas juurde: "Aprill olevat ju naljakuu, lisan ka teile selle koomilise loo lugeda. Meccas käinud ja minu postitusi hoolega lugenud teavad ka minu seisukohti kindlasti. Kahjuks jällegi minult kommentaari ei küsitud. Igaljuhul armsad, tervist ja armastust."

Kuigi esmapilgul tundus, et naine võtab artiklit naljana, kirjutas ta pärast kommentaariumis, mis teda enim hämmastama pani: "Tegelikult oli minu hämming hoopis mitte hindades, loomulikult kõik maksab ja inimene teeb oma valikud ise. Kuid mina olin üllatunud kuidas kirjutatakse lugu enne uurimata? Olen kirjutatust ju korduvalt ka rääkinud ja oma seisukohti jaganud. Aga kirjutatu on kõik vastupidine minu räägitule. Kadedus saadab meid kõiki läbi elu! Ma ei kannata näpuga näitamist ja tühja loba! Valet ja valelikkust!"

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles