«C-Komando» täna: milleks üldse müügigarantii, kui see ostjat ei kaitse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
C-Komando
C-Komando Foto: Kanal 2

Täna kell 22:30 asub Kanal 2 probleemsaade „C-Komando“ lahendama kauakestnud vaidlust ühe ATV ümber. Mängus on tuhanded eurod ja vastuolulised väited, kus kalli masina müünud kauplus ei ole nõus tasuma lubatud garantiiremonti.

Juba aasta aega on Võrumaa mees Urmet pidanud tulist vaidlust talle ATV müünud Võru kauplusega, kes ei ole nõus maksma kinni masina garantiiremonti. ATV ostis Urmet 2014. aastal ja maksis see toona pea 5000 eurot. Masinale anti garantii kaks aastat või läbisõit 2500 kilomeetrit. Aasta pärast ATV soetamist ilmnesid aga väga tõsised rikked, mis vajasid garantiiremonti. Kuna masina käivitamine oleks tekitanud veel suuremaid tehnilisi rikkeid, viidi see kaupluse töötajate poolt Tallinnasse remonti. Kui algselt saadeti masin remonti  käivitumisrikkega, siis remonditöökojas lõhuti ATV käigukast täielikult –  töökojas pandi masin tööle, mille tulemusel puruneski käigukast.

«C-Komando» asub täna lahendama tüliõuna kõikide osapoolte vahel, kus vastutust ei ole nõus võtma ei garantiiremonti teostanud töökoda, maaletooja ega toote müüja. Veelgi enam, remonttöid teostanud firma sõnul on süüdi hoopis Urmet, kes ei olnud neid teavitanud sellest, et masinat ei tohi käivitada.

«C-Komando» on Kanal 2 ekraanil täna kell 22:30, kohe pärast menusarja «Pilvede all»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles