Eha Urbsalu ei jäta kunagi Eestit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eha Urbsalu
Eha Urbsalu Foto: Peeter Langovits
Enamiku ajast USAs New Yorgis ja Miamis elav lauljanna Eha Urbsalu käib paar korda aastas Eestis ning lubab, et ei jäta iialgi kodumaad, kuna siin on peamine osa tema elust ehk sugulased ja lapsepõlvesõbrad.

Tulevikuplaanidest rääkides ütles Urbsalu, et unistab nii laulja kui laulukirjutajana edusammude tegemisest, kahe aasta pärast võiks aga ka pere luua, kirjutab Buduaar.

Oma kõige lahedamat kontserti meenutades kirjeldas lauljanna Miamis ühel lennuväljal toimunud 1940. aastate stiilis pidu, kus 2000 inimest temaatilisi kostüüme kandsid. Tööst staaril puudust ei tule – ka praegu on tal ootel plaaditäis lindistatud laule, kuid albumina pole neid tema sõnul veel mõtet välja anda.

Eraelust rääkides jäi lauljanna napisõnaliseks, vastates oma eluarmastust puudutavale küsimusele põiklevalt, et võib-olla on see tal leitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles