Vau! Chris Hemsworthi rahakoti tagastanud teismeline sai preemiaks 10 000 dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Hemsworth
Chris Hemsworth Foto: SCANPIX

Näitleja Chris Hemsworth premeeris heldelt teismelist fänni, kes tema kaotatud rahakoti ausalt tagasi tõi.

Austraalia näitleja seletas Ellen DeGeneresi jutusaates, et ta unustas rahakoti pärast lennujaamas einestamist laua peale ja oli veendunud, et oma raha ta enam ei näe.

«Läksin naisele ja tütrele lennujaama järele ning jõudsin kohale veidi vara. Otsustasin aega parajaks teha ja sööma minna. See oli üsna karm väike ala ja kui ma rahakoti lauale jätsin, olin kindel, et seda ma enam ei näe,» ütles Hemsworth.

«Hiljem võttis minuga ühendust mu asjaajaja, sest see noormees oli mu rahakoti leidnud. Ta on skaut. Ta saatis rahakoti mulle ja ütles, et tema ema tahaks täna Elleni saatesse pääseda ja küsis, kas saaksime paar piletit saata.»

Poisi soov sai täidetud ja noormees kutsuti samuti kaamerate ette. Ta selgitas, et oli sõnatu, kui avastas, kellele see rahakott kuulub ning tegi kõik, et see omanikule tagastada.

Noormees sai preemiaks kogu sularaha Chrisi rahakotist, sest näitleja oli kindel, et on sellest niigi ilma jäänud. Lisaks sai poiss näitlejalt tänukirja ja 10 000 dollarit ülikooliõpinguteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles