Naistaksojuht Janika Kadaja: minu autost on otsitud isegi varjatud kaamerat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistaksojuht Janika Kadaja: minu autost on otsitud varjatud kaamerat
Naistaksojuht Janika Kadaja: minu autost on otsitud varjatud kaamerat Foto: MediaMarketing

Endisest Saksa Taksost välja kasvanud Driver Eestit iseloomustavad korralikud autod, laitmatu teenindus ja sõbralikud juhid, kellega jätad pärast sõitu hüvasti nagu kauaaegse tuttavaga. Tutvustame selle firma autojuhte, kes sõidavad täpselt ja õigeaegselt kohale nagu kangelane filmis «Riskikuller», tutvustavad ennast bondilikult «Ma olen juht, autojuht» ja on kliendi huvide eest härrasmehelikult väljas nagu kuulus James Bond ise, eriti veel kui tegu on daamidega. 

Foto: MediaMarketing

Need mehed on oma ameti parimad esindajad, kes on teadlikud oma vastutusest sõitja elu ja kohalejõudmise eest ning teevad kõik, et see nii ka läheks. Seekord aga on jutustajaks hoopis üks noor naine, kellest sai autojuht täpselt seitse kuud tagasi.

Janika ütleb, et teda motiveerib kõige rohkem võimalus pakkuda sõitjatele kvaliteetset ja head teenindust, kohata oma ametis erinevaid ja huvitavaid inimesi ning teadmine, et kliendi rahulolu on suures plaanis siiski enda teha.

Kui aga küsida, milline on tema praktikas põnevaim ettetulnud juhtum, siis räägib Janika sellise loo: 

«Ühele kliendile oli korraldatud poissmeeste õhtu ja kuidagi sattusin just mina talle autojuhiks. Noormees ei uskunud seda kohe üldse, otsis autost kaamerat ja palus poole sõidu pealt seisma jääda, et tahab tagaistet ka kontrollida. Kaamerat ta muidugi ei leidnud, aga juhusesse ka ei uskunud ja hõiskas siis sõidu lõpus üle auto: «Aitäh Teile, sõbrad!»» 

Foto: MediaMarketing

Teine lugu räägib sellest, kuidas kord vihmase ilmaga sihtkohta jõudes palus Janika kliendil vaadata, kas ta ikka saab kuivalt välja, et ukse all poriloiku poleks ja too teatas, et sõitsid turvaliselt, loiku all pole. Lihtne lugu, aga teenindajale oluline.

Heaks juhiks peab Janika sellist roolikeerajat, kes viib kliendi turvaliselt sihtkohta, hea klient aga on see, kes oskab hinnata head teenindust. «Päris kindlat lemmikut klientide seas polegi, kõige meeldivamad on need, kellele minagi meeldiv olen,» lisab ta.

23-aastasest Janikast sai autojuht pärast otsustavat pööret elus, mil ta läks lahku elukaaslasest ja loobus senisest vastumeelseks muutunud tööst.

«Alguses ma lihtsalt tegin enda esimese sõidu, kuskil poolteist aastat tagasi, kuna sellel hetkel mul tööd ei olnud ja ma ei saanud jääda käed rüpes istuma. Üks mu väga lähedane inimene sõidab samamoodi, ma võtsin temalt eeskuju, mõtlesin, et ma proovin ka, see oli esimene õhtu sõita. Siis ma saingi endale reaalse töökoha. Sõitmise vastu mul ei ole midagi, ma mingil määral naudin seda,» räägib ta. 

Muidugi on noort naist roolis nähes paljud üllatunud.

«Ma olen õnnelik, et ma seda tööd teen, mul ei ole selle vastu midagi, ma ei tunne ennast halvasti ja kohtan väga palju erinevaid inimesi, see töö ei ole üksluine,» on Janika rahul.

Selline on siis Janika Kadaja lugu. Aga Saksa Takso eel- ja praegust lugu teab juba iga nende klient. Drivr Eesti on Saksa Takso mantlipärijana kvaliteetse transportteenuse pakkuja, kelle põhieesmärgiks on pakkuda senisest mugavamaid ja kliendi vajadustele sobivamaid lahendusi parima hinna ja kvaliteedi suhtega.

Lae äpp alla SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles