Video: «Padjaklubi» Laura valib endale prille ja Miša läheb lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Padjaklubi» tegelaste pöörased seiklused jätkuvad! Kui teiste elus on uued tuuled puhumas, siis Miša püüab vanaga veski vastu võidelda. 

Püüa palju sa püüad, aga mis kestma pole loodud, see kestma ka ei jää. Tänases «Padjaklubi» osas jõuavad Miša ja Harly oma suhtega murdepunkti, mil nende kahe vahel läheb päris korralikuks madinaks. Millega see kõik lõpeb, näeb juba täna õhtul.

Foto: TV3

Kes õhtuni oodata ei kannata, siis tutikas Laura blogi postitus on valmis! Laura, kes soovis juba väga kaua aega endale prille, kuid ei teadnud, kust alustada, palus endale appi prillikandja Kristina. Laural on ju vaja vabaajaprille, peoprille, trenniprille, tööprille...

Foto: TV3

Koos Kristinaga valivad nad prille kui aksessuaari ehk prillipapad on nüüd moes! Tüdrukud pööravad prillipoe täiesti pahupidi ning proovivad ära kõikvõimalikud värvid, kujud ja suurused. Nii, nagu osta endale ehteid ja muid kulinaid, peaks mõtlema ka juba prillide peale. Laura annab häid nippe, kuidas mõned prillid muudavad nii ilusaks, et näiteks silmameiki polegi vaja teha - prillide kaunistused teevad selle juba kandja eest ära. Tüdrukud jätavad fännidele otsustada, millised prillid nad ostma peaks. Tule ja aita valida! 

Blogipostituse leiad:

«Padjaklubi» TV3-s täna kell 21.30 algusega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles