Uskumatu! Täna saad taksoga tasuta sõita!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SÕIDA TASUTA! Drivr Eesti toetab seadusloomet tänase tasuta sõidu päevaga
SÕIDA TASUTA! Drivr Eesti toetab seadusloomet tänase tasuta sõidu päevaga Foto: MediaMarketing

Teisipäeval, 19. aprillil toimub Riigikogus kokkuleppevedude seaduseelnõu esimene lugemine. Ka taksoteenus Drivr Eesti tervitab uue seaduseelnõu lugemist ja loodab selle kiiret vastuvõtmist, et ka kokkuleppe vedajate turg saaks reguleeritud. 

Foto: MediaMarketing

Oma toetuse näitamiseks korraldab taksoteenust pakkuv Drivr Eesti teisipäeval tasuta sõidu päeva, mis kestab ajavahemikus kella 8-20 ning sõita saab 10 euro väärtuses. «Lae alla äpp, vali maksuviisiks sularaha ja telli auto!» kõlab Drivri tasuta sõidu päeva kontseptsioon.

Drivr Eesti leiab, et tänane taksonduse regulatsioon on ajale jalgu jäänud ja see pole tegelikult kunagi korralikult eesmärki täitnud. Senini on taksot saanud sõita iga mees, kuna teenindajakaarte on väljastanud taksoettevõtjad ise ja kohalikul omavalitsusel on puudunud reaalne ülevaade, kes päriselt rooli keerab.

Samuti on taksoettevõtete seas välja arenenud ka nö. sõidukikaardivabrikud, kust iga mees saab 100-200-eurose kuutasu eest osta endale kehtiva sõidukikaardi. Neid ettevõtjaid ei huvita ei auto seisukord ega selle juht ja millise teenuse saab klient. Ka vastloodud taksoettevõtjate liidust leiab tegijaid, kes on oma äri ehitatanud sisseostetud sõidukikaartidele.

«Meie hinnangul paneb taksoettevõtjaid kõige rohkem nurisema uuest konkurentsist tekkinud olukord,  mis nõuab neilt suuremaid investeeringuid teenuse kvaliteeti et püsida konkurentsivõimelisena,» seisab Drivr Eesti avalduses.

«Kokkuvõttes peaks ikkagi iga ettevõte ise hoolitsema selle eest, et tema teenus oleks turvaline, kvaliteetne, kliendisõbralik ja kaasaegne.»

Foto: MediaMarketing

Lae alla Drivr äpp! Registreeri ennast kasutajaks, kinnita e-maili aadress ja telefoninumber. Telli auto, sõidu kinnitamise lehel vali makseviisiks sularaha ja kinnita tellimus! Kuni 10€ väärtuses kõik sõidud tasuta! Kampaania kehtib teisipäeval 19.04.2016 kell 8.00-20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles