TOP 5: Uue generatsiooni kuulsuste lapsed, kellest kasvavad tõelised südametemurdjad (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Gerber - 8/29/2015 - Malibu, California - Kelly Slater, John Moore & Friends Celebrate the Launch of Outerknown held at Gesner Beach House, Malibu, CA. (Photo by Owen Kolasinski/BFA) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Kaia Gerber - 8/29/2015 - Malibu, California - Kelly Slater, John Moore & Friends Celebrate the Launch of Outerknown held at Gesner Beach House, Malibu, CA. (Photo by Owen Kolasinski/BFA) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: BFA/Owen Kolasinski/BFA/Sipa USA

Saa tuttavaks uue generatsaiooni kuulsuste lastega, kes on küll alles teismelised, aga hetkel veel põnevamad kui nende vanemad. 

Lily-Rose Depp, 16

Foto: Kaader videost

Tõesti, mitte üksnes Instagrami-fotod, vaik ikka mingi eriline lummus saadab Johnny Deppi ja Vanessa Paradis' tütart, kes astub kuulsate vanemate jalajälgedes ega jää millegi poolest vanematele alla. Lily-Rose sai kõrge tunnustuse osaliseks, kui Chaneli moemaja loominguline juht Karl Lagerfeld kutsus ta eelmisel aastal moeshow'sse, teadagi on neiu ema, lauljanna, Lagerfeldi eluaegne muusa olnud. Ainult, tuult tiibadesse!

Kaia Gerber, 14

Foto: BFA/Owen Kolasinski/BFA/Sipa USA

Tema ema Cindy Crawford , kes on lubanud õige pea pensionile minna, ja näib, et tütre roll on iludusest ema koht moemaailmas välja vahetada. Kaia on 14 ja täpselt sama kaunis nagu ta emagi. Neiu on juba Teens Vogue'i modell, aga ka luksusbrändi Chrome hearts reklaaminägu. 

Brooklyn Beckham, 16

Foto: SCANPIX

David ja Victoria Beckhami vanim poeg on pärinud kuhjaga häid omadusi oma vanematelt. Kui varem teenis poiss oma taskuraha ettekandjana töötades, siis nüüd tegi ta näitlejadebüüdi poistebändi The Vamps muusikavideos. Muidugi, mängib ta ka jalgpalli. 

Iris Law, 15

Foto: SCANPIX

Kui su isa on Jude Law, ema Sadie Frost ja ristiema on Kate Moss, siis on sul lausa sünniõigus saada moebrändide reklaamnäoks. Iris on Stormi modelliagentuuri vahendusel allkirjastanud esimesed lepingud. 

Dylan Lee, 18

Foto: Steve Buckley/Steve Buckley/BuzzFoto.com

YSLi kõige uuem meesmodell on ei keegi muu kui Pamela Andersoni ja Tommy Lee poeg Dylan Jagger Lee. 18-aastane taevaliku välimusega teismeline lööb pahviks kõikide silmad. Tema stardipakett on vaieldamatult kuum!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles