Fotod ja kirjeldus: ERKI Moeshow finaalkollektsioon «Banana Split Bandits»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ERKI Moeshow finaalkollektsiooni «Banana Split Bandits» autor Regle Hüsson on sündinud 25.augustil 1991.aastal ning ta on lõpetanud Tartu Kõrgema Kunstikooli nahadisaini erialal.

Kollektsiooni kirjeldus

Foto: Liis Reiman

Banana Split Bandits on tüdrukutejõuk, kes oma armsa, magustoidulise ning lõbsavälimuse  taga  varjavad oma metsikut ja pahelist poolt. Neil tüdrukutel on võim  sind oma välimusega manipuleerida ning võita su usaldus, et sul nahk hõlpsasti üle kõrvade tõmmata. Nad lummavad sind oma pahelisuse ja mängulisusega ja  sa oled valmis nende iga soovi täitma.

Foto: Liis Reiman

Kollektsioon on inspireeritud varjatud pahelisusest meie umber. Meis kõigis on  peidus paheline pool, mida enamus meist kiivalt üldsuse eest varjab. Kõik tüdrukud on esmapilgul tehtud suhkrust, jahust ja maasikavahust, ent vahel on isegi ohtlik edasi uurida, mida retsept endas veel sisaldada võib.

Foto: Liis Reiman

Kollektsioonis on kombineeritud nahka, neopreni, võrku ning erinevad helmed ja  pärlid.

Materjalid mõjuvad koos rikkalikult ja mänguliselt ja õmmeldes on suurt rõhku  pandud viimistlusele. Kõik kanditud servad on teostatud peidetud õmblusega.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles