Eesti tudengitetiim Feel Alive! on Red Bull Can You Make It? võistlusel läinud juhtima

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskond Feel Alive
Meeskond Feel Alive Foto: Red Bull

Täna on viimane päev nädalasest Red Bull Can You Make It? seiklusest, kus 165 tudengitemeeskonda üle maailma reisivad mööda Euroopat kasutades ainsa valuutana Red Bulli purke - nii nende isiklik raha kui ka isiklikud telefonid olid võistluse jooksul keelatud.

Eestist osalevad kaks meeskonda. Team Silverwhite on hetkel 129. kohal, kuid Feel Alive! on asunud võistlust juhtima! Punkte kogutakse läbides erinevates linnades  paiknevaid kontrollpunkte, täites erinevaid ülesandeid ning saades sotsiaalmeedias võimalikult palju jagamisi.

Jaga ka sina ning aita eestlastel esikohta hoida siin.

Foto: Red Bull

Eile õnnestus neil vahetada 2 kasti Red Bulli kolme lennupileti vastu Amsterdamist Pariisi. Nad alustasid oma teekonda Barcelonas ning on tänaseks läbinud Hispaania, Prantsusmaa, Šveitsi, Saksamaa, Hollandi ning jõudnud tagasi Prantsusmaale. Nende jaoks on võistlus kulgenud väga lõbusalt - nii näiteks külastasid nad Saksamaal lõbustusparki, lasketiiru ja siserulahalli.

Foto: Red Bull

Mis on Red Bull Can You Make It?

12.-19.aprillil toimuval väljakutsel saavad kokku 165 tiimi üle terve maailma, et reisida enam kui 1000 kilomeetrit. Võistkondadelt pole lubatud kasutada raha, selle asemel on neil 24 purki Red Bulli, mida kasutatakse valuutana transpordi, söögi ja majutuse eest tasumisel. Väljakutsele saamise eelduseks oli ühe minuti pikkuse video esitamine ning rahva- ja žüriihääletusel parimate hulka pääsemine.

Eestit pääsesid 2016. aastal esindama 2 kolmeliikmelist meeskonda – Silverwhite ja Feel Alive!

Võitjameeskonna kolm liiget kutsutakse Contiki Travel saadikuteks terveks suveks. See tähendab, et nad saavad reisida läbi terve Euroopa ning kogeda parimaid võimalikke seiklusi - kohalikest vaatamisväärsustest kuni imeliste Red Bulli kogemusteni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles