«Kodutunne» kinkis üksikemale korras kodu ja kauni naeratuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne
Kodutunne Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile liigutav «Kodutunde» lugu, mille keskmes on üksinda kolme last kasvatav Mare. 

Sisemist jõudu on vapral naisel palju vaja läinud, sest elu on ta teele lükanud nii keerulisi inimsuhteid kui ka raskeid terviseprobleeme.

Tänane «Kodutunde» lugu viib Vokasse, kus elab Mare oma kolme lapsega. Elus keerulise alguse saanud Mare kasvas üles lastekodus, kuhu tema ja ta õed-vennad pandi ema alkoholiprobleemide tõttu. Ainsad helged mälestused minevikust on Marel seoses vanaemaga.

Noore inimesena ei osanud Mare ka elukaaslase valikul kõige õigemaid otsuseid teha. Naine tunnistab, et mingit armastust pole tal olnud kummagi mehega, ei suuremate laste isaga ega pisikese Kätlini omaga. Kooselud olid pigem vaevusest ja vajadusest tingitud, sest mujale polnud tal minna.

Lisaks keerulistele inimsuhetele on Mare pidanud võitlema nii oma lapse kui ka iseenda elu eest. Tema noorim tütar Kätlin sündis 2010. aastal enneaegsena, sest arstid nägid Mare enda tervises ohtu ka lapse elule. Õhus oli insuldioht ja kaks kuud hiljem see tuligi. Selle tagajärjel on Marel ühe kehapoole töö siiani tugevalt häiritud.

«Kodutunne» sattus Mare juurde korteriühistu kutsel, kes muretses korteris pesitseva hallituse ja kütmisprobleemide pärast. 

Kohale jõudes selgus, et mure polnud vaid naise korteriga, vaid ka tervisega, nimelt tema hammastega. «Kodutunde» hea koostööpartneri Nordic Hambakliiniku spetsialistide sõnul oli olukord lausa eluohtlik, veremürgitusele lähedal. Lisaks kodu kaunimaks tegemisele otsustatigi koos hambakliiniku ja vastutuleliku Toila vallaga (kes aitas transpordiga) võtta ette ka see suur töö ning teha Mare suu põletikuvabaks.

«Kodutunne» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast «Kööki».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles