Galerii: Montoni Rio suveolümpiamängude erikollektsiooni esitlesid tuntud Eesti sportlased

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 18. aprillil kell 13 esitles Monton Lennusadamas esimest korda avalikkusele Rio olümpiarõivaste erikollektsiooni. Kollektsioon jutustab eestlaste kui mererahva lugu ning on alates tänasest müügil veebipoes Andmorefashion.com. Mais jõuavad limiteeritud koguses loodud olümpiarõivad müügile üle Eesti Montoni poodidesse, Tallinna ja Tartu Kaubamajja, Sportlandi kauplustesse ja Võru Kaubamajja.

„Meil on Eesti sportlastesse suur usk ja sel põhjusel on Montoni disainerid loonud olümpiamängude esindusrõivaid alates 2004. aastast. Meie inspiratsiooniks on alati olnud eestlased ja Eesti, kuid järgime ka moemaailma trende ja põimime rõivastesse kodumaist isikupära. Kõik selleks, et meie sportlased kannaksid uhkusega Eesti disaini ühel maailma suuremal moelaval – olümpiamängudel,“ ütles Baltika Grupi juht Meelis Milder.

Foto: Monton

Monton on olümpialaste ametlikuks toetajaks olnud juba 12 aastat, spetsiaalselt olümpiamängudeks disainitud kollektsioone on Eesti sportlased kandnud nii Ateenas, Torinos, Pekingis, Vancouveris, Londonis kui ka Sotšis.

Foto: Monton

2016 Rio Olümpiamängudele pühendatud erikollektsioon kõneleb eestlaste kui mererahva lugu.  Eesti on mereriik ja meri on meie jaoks ajalugu, töö, toit, kultuur, haridus, traditsioonid ja uskumused. Meri on üht- või teistmoodi seotud iga eestlase eluga ning selle võimsus ja ilu, ettearvamatus ja jõud iseloomustavad märksõnadena ka sporti. 

Foto: Monton

Montoni loodud Rio mängude olümpiarõivaste erikollektsioonis põimuvad merest inspireeritud elemendid üheks tervikuks šiki tegumoe ja kvaliteetsete kangastega. Eestis disainitud rõivad on viimistletud põnevate sini-must-valgete detailidega ning on ehitud efektse EST-maakoodiga. Suviselt mugavad moerõivad kaunistavad Eesti olümpiadelegatsiooni sportlasi Rio suveolümpiamängudel ja pakuvad kõikidele spordisõpradele võimaluse ühtses vormis oma lemmikutele kaasa elada, sobides hästi ka igapäevaseks kandmiseks. 

Foto: Monton

Eesti Olümpiakomitee asepresident ja kahekordne olümpiamedalist purjetamises Tõnu Tõniste: „Riietel, mida Eesti sportlased kannavad olümpiamängudel on täita oluline roll. Eesti sportlased suurvõistlustel on ka meie riigi saadikud. Nad esindavad Eestit ja neid jälgib kogu maailm. Kaunis, eriline ja oma looga riietus on väärikaks visiitkaardiks. Montoni disainerite looming on alati olnud kõrgetasemeline. Eesti koondiste paraadvormid on mitmel korral pälvinud ka rahvusvaheliselt tunnustatud moeväljaannete ja moekriitikute märkamise ning tunnustuse. Nähes täna siin neid kauneid siniseid toone ja mereteemalisi motiive, usun, et Eesti visiitkaart olümpiamängudel on taaskord särav ja eriline.“ Tõniste lisas, et spordil on omadus liita ja ühendada inimesi, niisamuti on ka olümpiariietega. „Olen veendunud, et need muudavad ühtseks ja tugevamaks Eesti olümpiakoondise ning  liidavad ka kõiki Eesti spordi fänne ja eestlasi üle terve maailma, “ ütles Tõniste.

Foto: Viktor Burkivski

Montoni Rio kollektsiooni rõivad on valmistatud limiteeritud koguses ja on tänasest müügil veebipoes Andmorefashion.com. Mais jõuavad limiteeritud koguses loodud olümpiarõivad  müügile üle Eesti Montoni poodidesse ning Tallinna ja Tartu Kaubamajja, Võru Kaubamajja ning Sportlandi kauplustesse. Tänase moeshow meikide ja soengute eest kandis hoolt GLOW Minerals.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles