Ei anna alla: «tippmodellid» Kristjan ja Diana jahivad uut lepingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis toimub esmakordselt modellivõistlus Miss & Mister Evos Model Estonia 2016, mille võitjad sõidavad suvel Itaaliasse.

Foto: Viktor Burkivski

Võitjad osalevad L'accademia Corani & Partners ja Evos Parruccheri uue kollektsiooni fotosessioonil suvel ja selle esmaesitlusel septembris.

Möödunud nädalal toimus EVOS Estonia esindussalongis M&M EVOS Model Estonia 2016 esimene casting ning kandideerijate seas võis näha ka juba tuttavaid nägusid.

Foto: Viktor Burkivski

Nimelt olid oma ilu ja oskusi tulnud demonstreerima ka selle hooaja «Eesti Tippmodell» saates osalenud musklimees Kristjan ja Ida-Virumaalt pärit pikajalge rinnakas kaunitar Diana. 

Paistab et modellisaatest välja langemine ei ole noorte ambitsioone tagasi tõmmanud ja nad jätkavad teekonda oma unistuste poole.

Foto: Viktor Burkivski

Kui ka sina soovid Evos Model Estonial osaleda ja Kristjanile ning Dianale konkurentsi pakkuda, siis aprillikuu igal neljapaeval kell 18.00 oodatakse uusi osalejaid, kellest rahvusvaheline žürii valib 1. maiks seitse neidu ja seitse noormeest aastafinaali, mis toimub 15. mail kevadisel ilumessil Ilu Sõnum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles