Pildid ja video: Johnny Deppi naine mõisteti koerte kohta käivate dokumentide võltsimise süüdi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalia Queenslandi Southporti kohus mõistis Hollywoodi staari Johnny Deppi naise Amber Heardi koerte kohta käivate dokumentide võltsimises, kuid mitte koerte ebaseaduslikus riiki toomises süüdi.

Paar võttis möödunud aastal Austraaliasse kaasa kaks Yorkshire`i terjerit, kelle kohta esitati valedokumendid, edastab The Telegraph.

2015. aastal tehti Austraalias Gold Coastil «Kariibi mere piraatide» uut filmi, mis peaks vaatajateni jõudma 2017. aastal ning staaripaar saabus sinna oma eralennukiga.

Austraalia kohus langetab 29-aastase Heardi suhtes karistusotsuse lähiajal.

Heardi advokaadi Jeremy Kirki teatel tegi ta klient videopöördumise, milles vabandas Austraalia võimude ees, et koerad ebaseaduslikult võltsdokumentide alusel riiki tõi.

Austraalias on väga karmid karantiiniseadused ning pärast Depp ja Amberi koerte juhtumi paljastumist ähvardasid Austraalia võimud koerad magama panna.

Paar sai siiski viia oma kaks koera, Boo ja Pistoli elusana tagasi Californiasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles