Ingrid ja Toomas Tõniste kasvatavad tulevasi staare

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid ja Toomas Tõniste kasvatavad tulevasi staare
Ingrid ja Toomas Tõniste kasvatavad tulevasi staare Foto: Instagram

Peagi oma 22 pulmaaastapäeva tähistavate Toomas ja Ingrid Tõniste kasvatavad kokku kolme last, kellest kaks paistavad silma erilise andekusega.

Nimelt on Ingridi ja Toomase 13-aastane tütar Maria Heleen, kes alustas alles 1. märtsil võistlustantsu treeningutega juba oma esimesel võistlusel käinud.  Nädalavahetusel osales ta  oma elu esimesel võistlusel ja need osutusid nii edukaks, et noor neiu saavutas kohe esimesel korral esikoha. 

Kuid ka perekonna üks poisslastest Marthen Thomas ei jää oma õele alla, sest vanema õe saavutusest nädal aega varem osales noormees lauluvõistlusel «Viimsi Laululaps 2016». Ka Martheni jaoks läks konkurss edukalt, sest võistluselt toodi koju auväärt esikoht. 

Loomulikult et jätnud Ingrid võimalust kasutamata ja jagas uhket tunnet oma laste saavutustest ka oma sotsiaalmeedia sõpradele. 

Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles