Kui palju maksid Mihkel Mattiseni pulmapildid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Mattisen abiellus oma kauaaegse kallima ja lapse ema Poliaga maagilises Indoneesias
Mihkel Mattisen abiellus oma kauaaegse kallima ja lapse ema Poliaga maagilises Indoneesias Foto: Facebook

Alles hiljuti rabas muusik ja helilooja Mihkel Mattisen oma fänne jalust kui riputas sotsiaalmeediasse üles foto oma pulmapäevast koos uue abikaasa Polinaga.

Pilte, mis on tehtud imelisel Bali saarel sai näha nii vastabiellunute sotsiaalmeedia kontodel kui ka meelelahutusajakirjanduse veergudel.

Paljudele lugejatele ei andnud rahu, kui palju sellised kaunid pildid ikkagi maksma läksid?

Mihkli ja Polina pulma jäädvustas kohalik noor fotograaf Rudy Lin, kelle pulmafotograafia kogemus ulatub juba aastatesse. Rudy Lini ametlik koduleht aga aitab aimu saada kui suure summa jagu pidid Mihkel ja Polina oma rahakotti kergendama.

Fotograaf pakub kokku 18 erinevat paketti, mille vahel abiellujad saavad valida. Odavaim, kahetunnine pildistamine maksab 550 eurot, kalleim aga 3320 eurot.

Viimase paketi eest on ette nähtud lausa kaks fotograafi, kes jäädvustavad paaride üht ilusaimat päeva 12 tunni jooksul. Samuti kuulub hinna sisse ka pruudi meik ja soeng. Lisaks antakse noorpaarile kaasa 40 leheküljeline pulmaalbum, kust leiab 350 töödeldud fotot.

Ka fotograafile endale on ilmselt Mihkli ja Polina pulmapäeva jäädvustus meeldinud, sest nimelt ehib noorte suudluspilt ka Bali fotograafi Rudy Lin'i hinnakirja. Vaata SIIT! 

Vaata hinnakirja ja paku välja millise paketi kasuks võisid Mihkel ja Polina otsustada ning kas sinu arvates on mõistlik käia pulmafotode eest välja 3000 eurot?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles