Video: Donald Trumpist alastimaali teinud kunstnik sai anonüümseid ähvardusi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illma Gore`i maal «Make America Great Again»
Illma Gore`i maal «Make America Great Again» Foto: SCANPIX

Ameeriklasest naiskunstniku sõnul on ta saanud Donald Trumpi maali kohta ähvardusi, et kui ta selle müüb, siis võidakse ta kohtusse kaevata.

Illma Gore`i maal «Make America Great Again», mille hind on umbes üks miljon naela,  pandi möödunud kuul Londonis Mayfairis Maddoxi galeriis näitusele, edastab The Telegraph.

Los Angeles tegutsev kunstnik on saanud rea anonüümseid ähvardusi, et kui ta tõesti selle maali müüb, siis on oodata tema suhtes vastusamme.

«Väidetavalt oli nende kõnede taga Trumpi valimistiim, kuid ma ei saa selles lõpuni kindel olla,» teatas kunstnik.

Gore paljastas oma maali, millel Trumpi on kujutatud lapsepeenisega, esmakordselt veebruaris Facebookis. USAs keelati see maal kohe ära, viidates Digital Millennium Copyright Actile, mille kohaselt oli tegemist seaduserikkumisega.

«Kujutasin Trumpi alasti ja sain üsna kurjakuulutavat tagasisidet. Arutasin seda advokaadiga, kes soovitas mul ähvardustest politseile teada anda,» teatas Gore.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles