Vaata, millised meeleolud valitsesid nädalavahetusel toimunud ERKI Moeshow modellicastingul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

16. aprillil toimus ERKI Moeshow modellicasting, millega pandi proovile noored modellindushuvilised, kel soovi astuda lavale 21. mail toimuval suurel lõppüritusel. Esmakordselt leidis üritus aset Solarise keskuse aatriumis!

Laiahaardeline modellicasting tõi ka sel aastal kokku ligi 150 huvilist, kelle hulgas oli nii eestlasi kui välismaalasi. Hinnati nii modellide kõnnakut ja oskust edukalt läbida lavale üles seatud takistusriba, kui ka isikupära ja unikaalsust, mis finaalshow’le pääsenud disainerite nägemusega kokku läheks. Nüüd jääb disaineritel üle vaid välja valida enda lemmikud, kellele teatatakse otsusest järgneva kahe nädala jooksul.

Foto: ERKI moeshow

Lisaks sellele, et modellidel oli tavapäratu ülesanne kõndida  keskmisest keerukamal laval, said mõned proovida ka kahe kohal olnud kollektsiooni silmatorkavaid kostüüme, peakatteid või kingi. Kohal olid Katrin Aasmaa kollektsiooniga «PÄÄ TEGEMINÕ» ning Krete ja Kätrin Beljajev ning Manni Aia kollektsiooniga «MUST JOON». Nii said osa kandideerivatest modellidest reaalset aimu, mis neid ERKI mikroriigi laval ees ootab.

Foto: ERKI moeshow

Modellidele andsid kõnnakute osas nõu ka ürituse päevajuhid Alice Aleksandrini ja Siim Kingu. Projektijuht Elo Meieri sõnul oli tore, et paljud väga noored võtsid julguse kokku ning tulid hoolimata suurest hirmust modellicastingule kohale ja said sealjuures veel hakkama ka keerukate ülesannetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles