Video: Hispaania firma leiutas truudusetust paljastava madratsi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Hispaanias tegutseva firma teatel leiutasid nad maailma esimese petmist paljastava madratsi, millel on nutitehnoloogia.

Hiljutiste uuringute järgi on hispaanlased Euroopas kõige truudusetum rahvus, seega oli sellise madratsi loomine õigustatud, edastab The Local.

Galicias tegutseva firma Durmet esindajate teatel kuulsid nad uudistes hispaanlaste suurest truudusetusest ja said sellest idee teha toode, mis truudusetuse paljastab.

«Saime teada, et hispaanlased on Euroopas kõige truudusetumad, sellest ka meie idee, kuidas partneripoolset petmist paljastada. Nutimadrats annab partnerit kahtlustavatele meestele ja naistele hingerahu,» teatas Durmeti pressiesindaja José Antonio Muiños.

Muiños lisas, et tegemist on välimuselt tavalise madratsiga, mis samas sisaldab kõrgtehnoloogiat, mis kannab inglise keeles nime Lover Detection System (Armukese jälgimissüsteem) ja mis koosneb 24 ultraheliandurist, mis liigutused jäädvustavad. Madratsiga seotud mobiiläpi abil saab teada, mis madratsi peale toimub.

Äpiga käib kaasas 3D kaart, mis paljastab, millisele madratsi osale on enim survet avaldatud.

Durmet loodab, et nende uudistoodet ostetakse nii Hispaanias kui välismaal.

«Loodame oma leiutist turundada rahvusvaheliselt. Tegemist on maailmas ainsa sellise madratsiga, mille kõrgtehnoloogia paljastab petmise ja truudusetuse,» teatas Muiños.

Nutimadratsit saab osta internetist aadressilt smarttress.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles